Showbiz

Cum a surprins-o Vlad pe Cătălina în ziua în care au împlinit 11 luni de relație. Ce mai fac foștii concurenți?

Vlad și Cătălina au sărbătorit aniversarea de 11 luni de relație, iar tânărul și-a surprins frumoasa soție cu un buchet de trandafiri. Cei doi au publicat imagini din ziua aniversării pe rețelele sociale, spre încântarea celor care i-au susținut la Mireasa și îi urmăresc în continuare în online.

Ce cadou i-a oferit Vlad Cătălinei la împlinirea a 11 luni de relație

Vlad și Cătălina și-au început relația chiar de Ziua Îndrăgostiților, iar acum, pe 14 ianuarie 2024, cei doi au aniversat 11 ani de când formează un cuplu. Pe 10 ianuarie, cei doi au sărbătorit 6 luni de când s-au căsătorit civil în cadrul sezonului 7 Mireasa.

Chiar dacă în casa Mireasa cei doi au tot avut parte de aniversări, în afara competiției ei nu au renunțat la gesturile romantice și la sărbătorirea fiecărui moment important.

blank

Din imaginile pe care le publică împruenă în online reiese că cei doi au o căsnicie fericită.

În urmă cu o lună, Cătălina și Vlad au făcut un live unde au povestit că locuiesc împreună în Buhuși, un oraș din județul Bacău. Tinerii au primit mai multe întrebări de la fani, printre care s-a numărat și „Când vine un bebe?”. Cei doi au spus că nu se grăbesc și au povestit cu ce se ocupă în prezent. Printre altele, tânărul și-a luat atestat pentru a oferi cursuri de makeup, iar împreună cu Cătălina realizează lumânări parfumate.

blank

Cum a început povestea de dragoste dintre Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7

Deși inițial și-a arătat interesul în a-l cunoaște pe Mihai, Cătălina a realizat rapid că nu se potrivesc. Fata i-a atras atenția și lui Roberto, însă ea a făcut un pas înapoi când s-a aflat despre povestea cu fosta iubităa băiatului. Apoi, Cătălina s-a îndreptat către Vlad, care o plăcea și apropierea lor a fost naturală.

Cu toate că făcea ce simțea, Cătălina a avut nevoie de aprobarea familiei. A plâns în hohote pentru că nu a primit niciun mesaj de la cei dragi. Când acesta a ajuns, a trăit o dezamăgire.

Citește și  Bianca Drăguşanu, detalii picante despre relaţia cu Adrian Mutu

”Îl vedem ca un prieten foarte bune pentru tine, nu ca un iubit, soț. Noi pe ea nu am mai văzut-o cu genul ăsta de băiat afară”, îi transmitea sora Alexandra.

Ba mai mult, îi atrăgea atenția că gesturile dintre ei sunt deplasate, ”prea avansate pentru o cunoaștere”. Atunci, Cătălina nu a fost de acord cu familia. ”Am făcut mereu ce am simțit”, a explicat ea și a continuat povestea cu Vlad.

Așa a început o relație armonioasă, fără conflicte majore. Între cei doi au existat certuri și discuții, însă au trecut rapid peste ele. Firea jovială a lui Vlad nu a lăsat supărarea să domnească în acele momente și a făcut primii pași.

Având-o complice pe Maria, Vlad a organizat o superbă cerere în căsătorie. Îmbrăcată în prințesă, Cătălina a apărut în fața iubitului ei. Acesta, în timp ce purta un costum de cavaler, o aștepta sub o poartă din flori.

Ea credea că filmează un spot publicitar, nici nu se gândea că va fi cerută în căsătorie. După ce a filmat cu Maria, Cătălina a urcat scările.

”Ce cauți aici? Nu cred..”, a zis Cătălina, surprinsă să îl întâlnească. ”Probabil săptămâna asta m-am comportat ciudat, dar am avut un motiv. Vreau să-ți spun că te iubesc rău de tot și că… Vreau să fii soția mea”, a zis Vlad.

blank