Showbiz

Cum a scăpat “vecinica” Flavia… de coşuri?

Vecina de la “‘Neaţa”, Flavia Mihăşan, a scăpat de coşuri ajutată de-o vedetă, care l-a rândul ei a trecut prin aceeaşi problemă.

neata Flavia (centru)
Flavia Mihăşan, noua asistentă de la “Neaţa cu Răzvan şi Dani”, şi-a rezolvat problemele pe care le avea cu tenul, după ce a ascultat sfaturile Corinei şi a început să folosească produse naturiste.

După ani în şir în care a avut probleme cu tenul, Flavia Mihăşan răsuflă în sfârşit uşurată şi este mulţumită de felul în care arată.

Cea care a sesizat că tânăra trebuie ajutată ca să-şi rezolve aceste probleme este cântăreaţa Corina, Flavia fiind dansatoare în trupa artistei.

“Când am văzut că se demachia cu şerveţele umede şi îşi dădea pe faţă cu fel de fel de creme, am avut tendinţa să i le iau şi să i le arunc. Am început apoi să îi explic unde greşeşte în felul ei de-a se îngriji, iar ea a înţeles. În primul rând am îndemnat-o să renunţe la şerveţele îmbibate cu demachiant. Acelea nu fac altceva decât să îţi astupe porii, pielea nu poate să respire. Flavia nu numai că m-a ascultat, ba chiar a mers şi la un centru, de unde şi-a achiziţionat un set complet de produse naturale, cu preţ extrem de mic şi efecte imediate, format din soluţii de demachiant, loţiuni şi alte creme. Acum îmi trimite mesaje de mulţumire prin sms”, a dat din casă Corina.

Tot ce contează este că acum, fosta dansatoare a Corinei şi-a rezolvat problema şi astăzi Flavia Mihăşan arată trăsnet!