Andreea Marin
Showbiz

Cum a reacționat fiica lui Andreea Marin, Violeta, când l-a cunoscut pe noul iubit al mamei sale. „M-a emoționat”

După trei mariaje eșuate, Andreea Marin trăiește din nou o frumoasă relație de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Relația cunoscutei prezentatoare tv cu fiica ei, Violeta, este pe primul loc și de aceea a fost foarte important pentru ea ca iubitul ei să fie acceptat în familie.

Invitată recent în emisiunea lui Teo Trandafir, Andreea Marin a povestit despre viața ei, dar a dat și detalii despre momentul în care Violeta l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, actualul ei iubit. Prezentatoare tv a fost căsătorită în perioada 2006-2013 cu Ștefan Bănică Jr., iar din acest mariaj a rezultat Violeta.

Andreea Marin a dezvăluit că fiica ei a reacționat cât se poate de bine când a făcut cunoștință cu Adrian Brâncoveanu, iar tânăra i-a transmis apoi ceva mamei sale, care a emoționat-o foarte mult.

Violeta l-a acceptat pe iubitul Andreei Marin imediat

„A fost cum să zic, o relație care s-a sudat imediat. Nu am avut nici cea mai mică problemă. Da, există această posibilitate, să nu te înțelegi, să nu-ți placă, nu a existat această problemă.

Dimpotrivă, ea mi-a spus mai târziu: ‘Mami, eu nu sunt fericită dacă tu nu ești fericită! Dacă te văd fericită, primesc binele în viața noastră ca să fie așa’. M-a emoționat când mi-a spus lucrul ăsta, dar ideea e că și noi avem o relație matură și zic că o relație care e bună e benefică și pentru ea, nu doar pentru noi”, a mărturisit Andreea Marin.

Aceasta a mai spus că fiica ei nu se simte exclusă pentru că și ea face parte din poveste, iar copilul este prioritatea numărul 1 al prezentatoarei.

Zâna Surprizelor nu se gândește la o nouă căsătorie

Zâna Surprizelor a făcut referire și la o posibilă căsătorie cu noul ei iubit, menționând că deocamdată nu se grăbește să ajungă din nou în fața altarului, mai ales după cele doua mariaje eșuate.

„Nu vreau să zic nici nu, pentru că nu vreau să fiu omul absurd și nu sunt marcată pe viață de ceva. Ce merge, bine, ce nu merge, asta e, trebuie să ne vedem de vieți și unii și alții și trebuie să căutăm ce e mai bun pentru noi. Nu sunt deloc pe ideea stai acolo și suferă. Să ajungem până acolo și vom vedea”, a mai spus Andreea Marin, potrivit viva.ro.

blank