Showbiz

Cum a răspuns Raluca Șaulescu când a fost întrebată dacă este însărcinată. Care este adevărul?

Raluca și Ion Șaulescu au fost invitați în platoul de la Mireasa – Capriciile Iubirii pentru a discuta despre viața lor după experiența din show-ul matrimonial. Mai mult, tânăra a fost întrebată dacă este însărcinată, iar răspunsul ei a fost extrem de sincer.

Aceștia s-au cunoscut în casa show-ului matrimonial, unde s-au îndrăgostit rapid unul de celălalt. Relația lor a început cu pași timizi, dar siguri. Deși mulți credeau că nu vor rămâne împreună, Raluca și Ion Șaulescu au demonstrat tuturor că se iubesc mai mult ca niciodată.

În ciuda certurilor și neînțelegerilor din cuplu, cei doi au luat decizia de a se căsători în Marea Finală din Mireasa sezonul 4. Aceștia au mers cu zâmbetul pe buze în fața ofițerului de stare civilă și au spus un „DA” hotărât.

La aproape doi ani și jumătate de când au făcut pasul cel mare, Ion și Raluca Șaulescu se înțeleg de minune. Foștii concurenți ai show-ului matrimonial duc o viață liniștită și fericită, fără să se afișeze prea mult în văzul curioșilor.

Pentru că activitatea lor din mediul online nu mai este atât de intensă, susținătorii s-au întrebat dacă nu cumva tânăra are să le dea o veste. Prietenii virtuali s-au gândit și la posibilitatea că Raluca ar putea fi însărcinată.

Așteaptă sau nu Raluca și Ion Șaulescu de la Mireasa sezonul 4 un copil. Cum a răspuns fosta concurentă a show-ului matrimonial

Raluca și Ion Șaulescu formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din sezonul 4 Mireasa. Aceștia au fost susținuți de o mulțime de telespectatori pe care îi ține la curent și acum cu cele mai speciale evenimente din viața lor prin intermediul rețelelor sociale.

Citește și  Crina Matei asa nu ai vazut-o niciodata!

De curând, foștii concurenți ai show-ului matrimonial au fost prezenți în platoul Mireasa – Capriciile Iubirii, unde au vorbit despre viața lor din prezent. Gabriela Cristea nu a ezitat nici măcar o secundă și a ținut să o întrebe pe tânăra dacă este însărcinată: „Am o întrebare direct de la producător”.

Raluca Șaulescu a fost luată prin surprindere de moderatoarea emisiunii. Aceasta a răspuns că nu așteaptă un copil, ci a luat în greutate câteva kilograme.

„Nu, nu sunt! Am cam pus pe mine, m-am îngrășat”, a mărturisit ea.

„Nu, nu, mi-a zis că ai o lumină așa aparte pe care o au femeile însărcinate”, i-a mai spus Gabriela Cristea

„Cu siguranță dacă ar fi fost, aș fi împărtășit cu voi această veste”, a mai adăugat Raluca Șaulescu, sub privirea atentă a soțului ei.

De la ce pornesc certurile dintre Raluca Șaulescu și soacra ei

Tot în cadrul emisiunii Mireasa – Capriciile Iubirii, Raluca Șaulescu a dezvăluit că are o relație bună cu soacra ei, însă mai există certuri între cele două deoarece locuiesc în aceeași casă, iar diferențele de caracter sunt vizibile.

blank