Andreea Marin
Showbiz

Cum a depășit Andreea Marin suferința cauzată de cele trei divorțuri: „Am ajuns la această învățătură după 40 de ani”

Cum a depășit Andreea Marin suferința cauzată de cele trei divorțuri. Andreea Marin este unul dintre cei mai respectați oameni de televizune, cu o carieră ce se întinde de-a lungul a 30 de ani. În ciuda succesului în plan profesional, viața personală a fost marcată de momente dureroase, iar unele dintre acestea au fost cele trei mariaje eșuate. Andreea Marin a povestit cu emoție, cum s-a vindecat după fiecare divorț și care este cel mai de preț element pentru fericirea interioară a unui om.

Cum a depășit Andreea Marin suferința cauzată de cele trei divorțuri. Andreea Marin este considerată o adevărată emblemă a profesionalismului în televiziune. Chiar dacă s-a retras din rolul de prezentatoare, ea rămâne activă în viața publică prin activitățile în care se implică. În prezent, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu partenerul ei, Adrian Brâncoveanu, și este mai fericită ca niciodată. Vedeta a trecut totuși prin experiențe dureroase, inclusiv trei mariaje eșuate. Andreea Marin a fost căsătorită cu Ștefan Bănică, iar înainte a devenit soția unui om de afaceri turc, pe nume Tuncay. Prima dată, vedeta s-a căstorit în 1995, pe când avea 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță.

Andreea Marin

Cum a depășit Andreea Marin suferința cauzată de cele trei divorțuri

Andreea Marin a vorbit despre cele mai importante aspecte, învățate după ce a fost căsătorită de trei ori. Vedeta e de părere că atunci când nu mai există armonie în cuplu, acest aspect afectează și copiii, de aceea despărțirea este cea mai sănătoasă soluție.

„Doi oameni care nu se înțeleg dintr-un motiv sau altul, nici nu contează care, au varianta de a-și vedea fiecare de viață așa cum se simt ei bine. Copiii simt tot și îi afectează totul, nu le faci un bine. Ca adult, traumele din trecut se răsfrâng asupra lui.

Când mi s-a întâmplat și mie asta, m-am mutat, m-am pus pe picioare, chiar dacă mi-a fost și mie frică. Nu era o bucurie că trebuia să o iau de la capăt. Te descurci până la urmă. Trebuie să fii deschisă și vei găsi multe soluții, chiar dacă nu-i ușor.

Chiar dacă pleci dintr-o poveste ca asta cu mâinile goale vei găsi capacitatea de a o lua de capăt. Nu există nu se poate, că nu am cum să mă descurc’, spune Andreea Marin pentru Ego.ro.

Andreea Marin: „Am căzut din picioare de multe ori”

Andreea Marin a recunoscut că a trecut printr-o etapă când se simțea oarecum dependentă afectiv de fosștii ei parteneri, fapt ce o seca de energie. Fosta prezentatoare a învățat cum să-și găsească fericirea și liniștea în propria ei persoană. Andreea Marin a vorbit și despre rolul credinței, în procesul ei de vindecare.

„Și eu am trecut pe lângă momentul în care cineva m-a întrebat când am râs cu lacrimi ultima dată. Am luat atât de serios totuși, încât uitam să mă mai bucur de viață. Dacă tu nu ai acel izvor de energie în tine, cum poți avea grijă de copiii tăi? Nu trebuie să fii dependentă totuși exclusiv de existența cuiva.

Trebuie să faci în așa fel încât să te simți bine cu tine. Eu mă simt bine dacă am o zi pentru mine, cu o carte în mână, pe o zi ploioasă. Trebuie să învăț să nu mai depind afectiv doar de ce fac ceilalți. Valoarea noastră nu este egală cu valoarea proiectelor pe care le facem.

Când ai credință, când știi că oricât de singur ai părea, Cel de Sus e cu tine, iar totul devine mult mai clar și mergi înainte, chiar dacă astăzi nu ai o bucată de pâine. Am ajuns la această învățătură după 40 de ani. Pe mine nu m-a luat niciodată valul, tocmai că am pornit de la o bază grea, pentru că știam de mică că azi poți fi sus și într-o clipă totul se poate schimba. Am fost operată, am căzut din picioare de multe ori, nu știam să manevrez lucrurile, asta se învață doar în practică’, a mai precizat Andreea Marin, pentru sursa citată.

FOTO: Facebook

blank