Mirela Vaida
Showbiz

Cum a apărut Mirela Vaida în fața telespectatorilor. Nimeni nu se aștepta la asta. „Sper să vă obișnuiți și așa, că tot eu sunt”

Mirela Vaida a lăsat pe toată lumea cu gura căscată cu noua sa apariție complet neașteptată de la „Acces Direct”. Prezentoatoarea nu traversează deloc o perioadă bună.

Mirela Vaida a avut de înfruntat mai multe probleme în ultima vreme. Săptămâna trecută era răgușită și nu mai putea vorbi, iar în această săptămână a dezvăluit că a făcut o iritație la ochi, motiv pentru care s-a văzut nevoită să poarte ochelari de vedere.

Sunt eu, eram răgușită săptămâna trecută, acum mi-am pus și ochelari, căci noi îmbătrânim, nu întinerim. Am făcut o iritație a ochilor, că am și ochii foarte sensibili, sunt toată o sensibilă. Am zis că nu o să mă machiez săptămâna asta și să îmi pun niște ochelari. Sper să vă obișnuiți și așa, că tot eu sunt. După voce se pare că o să mă cunoașteți, dar încă mai am nevoie de câteva zile să îmi revin”, a mărturisit Mirela Vaida, la Acces Direct, potrivit spynews.ro.

Mirela Vaida

Mirela Vaida, despre episodul în care a fost atacată cu un bolovan la Acces Direct

Recent, Mirela Vaida a fost la podcastul „Gând la gând cu Teo”, unde și-a adus aminte de episodul de acum trei ani, când o femeie a intrat în platoul emisiunii „Acces Direct” și a aruncat în ea cu un bolovan. Prezentatoarea TV a mărturisit că timp de două luni după acel atac a fost nevoită să meargă cu o gardă de corp după ea.

„Multă lume m-a acuzat că noi am regizat asta. Lumea știa că noi facem chestii senzaționale, dar eu nu fac chestii senzaționale pe sănătatea mea sau pe sufletul meu. Că vor invitații să facă ei chestii senzaționale pe care le aprobi în prealabil cu ei, da, e problema lor, e viața lor, dar aici era o chestiune la care nu se aștepta nimeni. Am rămas toți șocați.

S-a spart podeaua, iar femeia aceea a trebuit să fie ținută de câțiva colegi de-ai mei care au avut inspirația să găsească o draperie mare din catifea să o acopere, să o îmbrace și să o țină acolo până a venit Poliția. (…) Două luni de zile după acel eveniment am avut securitate și pază de corp non-stop. Cine mă vedea credea că sunt Madonna. Nu, nu eram Madonna. Eram un suflet hăituit. Așa mă simțeam. Aveam mașină de securitate și înainte și după mine, în spatele meu. Eu mergeam în mijloc și așa mă duceau până acasă la Snagov, 30 de km”, a mărturisit Mirela Vaida, în cadrul podcastului „Gând la gând cu Teo”.

blank