Actualitate, Featured

Cum a ajuns Raluca Turcan șefă la PNL ”sprijinită” trup și suflet de Theodor Stolojan

Raluca Turcan este noua șefă a PNL după ce Alina Gorghiu a demisionat în urma rezultatului dezastruos de la alegerile parlamentare.

Mulți se întreabă cum a ajuns Raluca Turcan atât de sus în politică, dar lucrurile sunt destul de simple, iar trecutul stă martor. Norocul în viața Ralucăi Turcan poartă un nume și este Theodor Stolojan. Încă din 1990, Raluca Turcan a fost onsiliera acestuia la firma Tofan după o întâlnire “extraordinar de fructuoasă”.

Mai târziu Stolojan s-a înscris în PNL, iar colnsiliera sa, Raluca l-a urmat îndeaproape. Apoi, Stolojan a predat la o facultate din Sibiu, iar Raluca i-a fost asistentă. Tot Stolojan a fost cel care a întrodus-o pe scena politică și mai apoi a dus-o în fața altarului, fiindu-i naș, la căsătoria cu Valeriu Turcan.

„Am demonstrat ca sunt un om care-și face meseria bine și care preferă să spună mereu ce gândește. Lucrurile acestea l-au impresionat pe domnul Stolojan”, povestea Raluca Turcan în urmă cu mai bine de 10 ani, potrivit EVZ.

În anii cât Stolojan a condus PNL, Turcan a avut și ea o urcare rapidă pe treptele politicii.
Raluca Turcan acceptă în anu 2000 să fie consilierul pe probleme de mesaj politic al candidatului la preşedinţie Theodor Stolojan. De aici, aceasta s-a urcat ca pisica pe treptele carierei politice, a ajuns deputat de Sibiu în 2004 pe listele Alianței DA, iar acum șefă a PNL.

Cam multe coincidențe spun unele guri rele. Tot timpul a purtat stigmatul legăturii sale cu Teodor Stolojan, fiind numită de presă “blonda lui Stolo”. Totodată bârfitorii spun că între Raluca Turcan și Theodor Stolojan ar fi fost mai mult de atât.

Mai mult, ceilalți parlamentari comentau pe la colțuri că între finanțistul Stolojan și Raluca Turcan ar fi mai mult decât o prietenie.

Până și Ludovic Orban a făcut o serie de declarații care au stârnit un adevărat scandal în partid. Acesta a povestit mai multe “picanterii” care îi aveau în prim plan pe Turcan și Stolojan.

Una dintre acestea, potrivit surselor 9am.ro, se referea la o întâmplare din campania electorală, din mai 2004, înainte ca Stolojan s-o cunune pe consiliera sa cu Valeriu Turcan.

Raluca era atunci consiliera personală a lui Stolo, candidatul Alianței la președinție. Gurile rele spun că, într-o dimineață, la micul dejun, la Alba, Raluca l-ar fi apostrofat pe liderul PNL, în prezența mai multor liberali din organizație: „Domnule Stolojan, v-ați uitat periuța și pasta de dinți în bagajul meu”.

O altă poveste interpretată în fel și chip este cea legată de prezența Ralucăi Turcan, la vizita oficială a lui Clinton, în tribuna oficială, alături de Stolojan. Protocolul ar fi prevazut ca acesta să fie însoțit de soția sa. Gestul a fost și este catalogat și azi, drept o încălcare „impardonabilă” a protocolului oficial.

Cristian Șuțu se întreba, în 2008, într-un articol postat pe blogul său, dacă nu cumva retragerea lui Stolojan din cursa prezidențială din 2004 din cauza unei amantlâc cu Raluca Turcan.

“Cred, însă, că ar fi interesant de aflat de ce s-a retras Stolojan în 2004 din cursa prezidenţială. Ce şi mai ales cine l-a adus atunci la surmenaj? Raluca sau Andreea Vass?”, scria acesta.

Un alt aspect interesant ar fi legat de bunăstarea Ralucăi Turcan. Cu un salariu de circa 1000 de euro pe lună, aceasta a fost surprinsă purtând genți foarte scumpe, Louis Vuitton ori Coco Chanel. Poşetuţele costă mult, mii de euro, cu mult peste salariul să, scrie infobt.ro.

Ea iubeşte frumuseţea iar gurile rele ale tabloidelor spun ca a vizitat şi caţiva doctori esteticieni.

În articolul scris de sursa citată în urmă cu câțiva ani se arată că Raluca Turcan deținea o vilă la Mogoşoaia, obiecte de lux şi haine aşijderea, iar în declaraţia de avere scrie că ea și soțul său trăiesc doar din salariile de demnitari, nici foarte mici, dar deloc foarte mari, circa 1000 de euro/lună.
Acum, alte persoane se întreabă dacă într-adevăr între Raluca Turcan și Theodor Stolojan a fost într-adevăr mai mult decât o relație de colegialitate, dar timpul le va rezolva pe toate și poate vor apărea mai multe amănunte. Interesant este că la o scurtă căutare pe net a pozelor cu Raluca Turcan, micuțul acesteia și cel ce i-a marcat cariera, se pot observa multe asemănări și poate asta a alimentat și mai mult speculațiile.

Sursa si Foto:http://www.b1.ro/stiri/politica/picanterii-din-viata-noii-sefe-pnl-raluca-turcan-domnule-stolojan-v-ati-uitat-periuta-si-pasta-in-bagajul-meu-foto-video-170905.html 

 

blank