Ramona
Showbiz

Cum a aflat Ramona Olaru că fostul soț a înșelat-o: „La două săptămâni de la divorț, am văzut pe Instagram că…”

Ramona a divorțat în 2019 de Bogdan, bărbatul al cărui nume îl poartă și totul s-a întâmplat de comun acord, fără scandal și resentimente. La vremea aceea. Însă, două săptămâni mai târziu de când a fost desfăcută și în acte căsnicia lor, Ramona Olaru a descoperit, prin intermediul unei postări pe Instagram, că Bogdan Olaru o înșelase mult timp.

Ramona a fost căsătorită cu Bogdan Olaru timp de 3 ani. Decizia a fost luată de Ramona, după multe încercări de reechilibrare a relației. Se pare că Ramona și Bogdan sunt caractere diferite și de aceea relația lor nu a funcționat. Iar mai târziu a aflat că bărbatul o și înșela.

Ramona

Cum a realizat Ramona Olaru că fostul soț o înșelase la greu

Atunci când au semnat actele de divorț, Bogdan Olaru îi spunea Ramonei că nu își mai dorește să se căsătorească, însă la distanță de 6 luni, bărbatul îi punea actualei partenere inelul pe deget. Se pare că acesta și-a cerut în căsătorie iubita cu care era din timpul mariajului cu blondina.

„Fostul soț îmi spunea în ziua divorțului că nu îi mai trebuie niciodată să se căsătorească sau cel puțin în următorii ani, că nu îi mai trebuie, că se duce să își facă viața și pe urmă.

Au trecut cred că o săptămână sau două până am văzut pe Instagram „Hey, am spus Da!’ de la viitoarea lui soție și apoi noi eram despărțiți de șase luni. La fel am văzut pe Instagram și a spus „Happy 1 year together’ ei doi (n.r. cei doi au sărbătorit un an de relație)’, a povestit Ramona Olaru într-un interviu acordat la scurt timp după divorț.

Ramona Olaru nu poate rămâne prietenă cu foștii iubiți

După divorțul de Bogdan, Ramona Olaru și-a găsit liniștea în brațele lui Cuza de la Noaptea Târziu. Cei doi au avut o relație cu suișuri și coborâșuri, cu multe certuri și împăcări.

Invitată în podcastul lui Ameri Nasrin, Ramona Olaru a recunoscut că a trăit momente jenante alături de Cuza de la Noaptea Târziu, după despărțire.

Ameri Nasrin: Există prietenie după o relație de iubire?

Ramona Olaru: Nu, nu! Eu cu bărbații cu care am fost în relații nu mai am nicio legătură, de nicio natură. De ce aș avea? Dacă tu n-ai fost ok cu mine în perioada în care mă cunoșteai, cum ai putea fi după aceea? Ce mai ai tu să-mi dai?

Ameri Nasrin: Dar bine, uite, o relație frumoasă, dacă îmi permiți, de amiciție/colegialitate e cu fostul iubit, Cuza.

Ramona Olaru: Nu, e de colegialitate. Putem conviețui (la locul de muncă), dar nu putem vorbi în afara platoului. Ce spuneam mai devreme, dacă în perioada cât ai fost lângă mine nu ai avut lucruri bune și normale în legătură cu mine, cu siguranță de atunci nu o să ai. Și plus că am chestia asta, ce a fost în trecut, de ce să mai car după mine? Ce poți tu să îmi mai dai, ce lecție, ce sfat? Nu, n-ai.

Ameri Nasrin: A fost o situație jenantă la început (n. red situația cu fostul ei iubit, Cuza)?

Ramona Olaru: Da, foarte rău. A fost rapid, atunci, n-aveai timp să te aduni. Noi ne-am despărțit și duminica lucram împreună. A fost un test pe care l-am depășit, dar extrem de greu în primele luni. După aceea a fost o alegere să nu mă mai duc duminica, nu mai puteam fizic, am rugat cu cerul și cu pământul. Și a ajutat și lucrul acesta. Dar nu că mai era iubire, dar era incomod’, a explicat Ramona Olaru, în cadrul podcastului lui Ameri Nasrin.

Ramona Olaru s-a despărțit înainte de nuntă, din cauza infidelității lui Cătălin Cazacu

Ramona Olaru trebuia să se mărite cu Cătălin Cazacu. Locuiau împreună, relația lor părea că s-a echilibrat, în sfârșit, după mai multe pauze și certuri, dar nu a fost așa. Ramona a plecat din casa lui Cazacu și n-a vrut să-i mai acorde nici măcar o șansă.

Potrivit Cancan, Cătălin Cazacu a înșelat-o pe Ramona Olaru cu o tânără care lucrează la un videochat. Mai mult, se pare că motociclistul chiar a petrecut Paștele cu aceasta.

„Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați. Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent, care este minunat’, a declarat, pentru Playtech Știri, Ramona Olaru.

blank