Life

Culoarea ochilor îți spune cât de bună este o persoană la pat

Să cunoști cu adevarat un om este destul de greu. Se spune ca poți trăi o viata alaturi de el si nu ii stii toate naravurile. Sunt insa cateva semne exterioare care te ajuta sa patrunzi dincolo de aparente. Cum ar fi, spre exemplu, culoarea ochilor.

Albastri, verzi, negri sau caprui. Fiecare culoare reprezinta o tipologie, iar astazi va vom spune care este adevarul despre performantele sale sexuale bazandu-ne pe caracteristicile specifice fiecarei culori de ochi:

Albastri

Persoanele cu ochii albastri sunt cele mai pasionale cu putinta. Poate de aceea nici nu sunt foarte fidele. Pentru ca, vorba aceea, ochii vad, inima cere. Si ce sa fac posesorul unei asemenea perechi de ochi frumosi? Isi incearca norocul! O partida de amor cu o persoana cu ochi albastri va fi cu siguranta una fascinanta si va crea dependenta. Pentru ca are o usoara doza de perversitate pe care, sa fim seriosi, fiecare dintre noi ne-o dorim, doar ca rar suntem in stare sa recunoastem. Doar ca te-a sedus si apoi te-a abandonat fara explicatii, asa ca nu poti spera intotdeauna la foarte mult de la aceasta persoana.

Verzi

Vrei un preludiu lung, condimentat cu de toate? Atunci inseamna ca trebuie sa ai alaturi un partener cu ochii verzi, pentru ca acesta va da aproape totul la inceput, pentru ca dupa parerea lui pregatirea e mai importanta decat actul sexual in sine. Din fericire, de obicei, partida tinde sa fie una pe cinste, chiar daca pare ca se incheie prea repede. Sunt virili si fac tot posibilul sa isi satisfaca partenerul de alcov si chiar reusesc. Oamenii cu ochii vezi nu sunt insa prea fideli. Le place sa experimenteze, de aceea sa nu te mire ca se ridica brusc si se indreapta spre noi orizonturi.

Negri

Oamenii cu ochii negri au o imaginatie debordanta, iar partenerul sau partenera lor va avea parte de experiente inedite. Cel cu ochii negri stie sa te duca pe culmile placerii folosindu-se si numai de mangaieri si sarutari fierbinti. Uneori cad in extrema cealalta, fiind siroposi si mult prea romantici. Sunt, de obicei, destul de statornici in relatia de cuplu si nu le place sa depinda material de partener. In schimb, isi vor coplesi jumatatea cu fel si fel de cadouri, reusind mereu sa o surprinda. Totusi, le place sa aiba alaturi o persoana puternica si descurcareata.

Caprui

Oamenii cu ochii caprui reprezinta categoria cel mai des intalnita. Din fericire! Si spunem asta pentru ca psihologii au descoperit ca acestia au un apetit sexual crescut, fiind genul de persoane care ar face sex toata noaptea, oferind cele mai lungi orgasme. Beneficiaza si de o imaginatie foarte buna, reusind sa transforme chiar si cea mai rapida partida de amor intr-una de neuitat. Nu le place sa tradeze si, de obicei, sunt parteneri fideli. In pat le place de multe ori sa fie dominate, pentru ca natura lor este de oameni supusi. Au nevoie de un partener de viata puternic, care sa le poata ocroti.

blank