Showbiz, Stiri

Cui îi dă dreptate Ştefan Stan în scandalul dintre mama lui şi Andreea Mantea

Opinia cântăreţului despre acest conflict este surprinzătoare!

stan-mantea-soacra_6d5e6752a3

 Scandalul dintre Andreea Mantea şi Ştefan Stan nu l-a lăsat indiferent pe artist, care a declarat într-o emisiune TV cât de greu îi este să fie pus la mijloc în acest „război”.

Totuşi, după ce cea care i-a dat viaţă a jignit-o într-o emisiune TV pe fosta prezentatoare, cântăreţul a încercat să fie obiectiv, spunând că greşeala aparţine, într-adevăr, mamei lui. „Vocea României” a declarat la emisiunea Wowbiz, de la Kanal D, că mama lui nu ar fi trebuit să îi adreseze acele cuvinte fostei sale iubite.

„Una este mama! Îi mulţumesc pentru tot ce a făcut şi face pentru mine. Este femeia care mi-a dat viaţă şi a fost şi este mereu lângă mine şi reprezinta familia mea. Andreea este fosta mea iubită şi logodnică. Au existat sentimente între noi. Dar eu nu pot să fiu arbitru între ele două. Mama a greşit, că nu trebuia să sune şi să ia ea atitudine. Ea a acţionat la impuls. A înţeles şi şi-a dat seama că nu este bine ce a făcut. Am discutat şi cu Andreea şi acum totul este in regulă. Nu pot fi arbitru între ele două, îmi face mie rău. Acum m-am trezit că sunt băiatul mamei, deciziile mele în viaţă le iau eu singur, nu mama. De doi ani de zile am început să văd altfel lucrurile, m-am etalat prea mult şi nu ar fi trebuit. Vreau să mă cunoască omul ca artistul Ştefan Stan”, a declarat Ştefan.

Săptămâna trecută un scandal monstru a izbucnit între Andreea Mantea şi mama lui Ştefan Stan, după ce bruneta a lăsat de înţeles într-o emsiune televizată că unul dintre motivele despărţirii de artist ar fi fost „soacra”. La scurt, timp, femeia a reacţionat, dându-i replici dure Andreei:

„Venea în casa mea şi mă înregistra. Numai părinte să nu fii. Femeia asta e o femeie falsă, mincinoasă. M-a înjurat şi m-a blestemat pe la toate colţurile şi l-a făcut şi pe băiatul meu să nu mă mai bage în seamă”, a răbufnit femeia, după ce fosta iubită a lui Ştefan a acuzat-o că nu a putut să o suporte încă de la începutul relaţiei ei cu artistul.

 

blank