Actualitate, Featured

Cuc i-a garantat lui Firea că metroul din Drumul Taberei va fi gata pană la sfârșitul anului

Gabriela Firea s-a întâlnit, cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, iar cei doi au discutat despre stadiul lucărilor la Centură și la Magistrala 5. Potrivit primarului, Cuc a dat asigurări că noua Magistrală 5 va fi deschisă până la sfârșitul anului.

La întâlnirea Gabrielei Firea cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, care a avut loc la Ministerul Transporturilor, au mai participat directorul CNAIR, Sorin Scarlat, directorul CFR, Constantin Axinia, directorul general Metrorex, Marin Aldea, reprezentanți ai autorităților locale din Ilfov, precum și parlamentari PSD de București, directori și specialiști din cadrul Primăriei Capitalei, a scris pe Facebook primarul Capitalei.

„Am discutat despre toate lucrările de infrastructură care afectează traficul rutier atât în București cât și în regiunea Ilfov. Este vorba despre centura Capitalei, proiectele de construire a pasajelor supraterane de la Domnești, Berceni, Olteniței și Mogoșoaia, lucrările de la metrou – magistralele M5 și M6, precum și despre calea ferată ce va lega Bucureștiul de Otopeni, lucrare care ar trebui finalizată până la începerea Campionatului European de Fotbal din 2020”, a scris pe Facebook Gabriela Firea.

Edilul Capitalei mai spune că a primit asigurări de la ministrul Transporturilor că Magistrala 5 se va deschide până la sfârșitul acestui an.

„Am primit asigurări din partea ministrului Transporturilor că până la sfârșitul anului magistrala M5 va fi dată în folosință, iar în ceea ce privește magistrala M6, domnul ministru Răzvan Cuc mi-a explicat că sunt în etapa de evaluare a ofertelor din cadrul licitației”, a mai adăugat Firea.