International

Cu totii o stim pe Shakira. Dar cati o cunosc pe mama ei?

shakira

Toti stiu ca superba Shakira formeaza un cuplu cu Gerard Pique si ca cei doi au un baietel adorabil, pe Milan, care s-a nascut in ianuarie 2013. Nu multi detin insa informatii despre restul familiei ei.

Shakira Isabel Mebarak Ripoll s-a nascut in Baranquillas, Columbia, si este singura fiica a lui William si a Nidiei, chiar daca tatal sau mai are 8 copii dintr-o casnicie anterioara. Din partea barbatului, artista are radacini libaneze, iar din partea mamei, spaniole si italiene, ceea ce o face pe ea rezultatul unui mix de culturi extrem de interesant.

Intr-un interviu mai vechi, Shakira spunea chiar ca se considera o „corcitura” avand in vedere originile familiei sale, parere care a inspirat piesa „Gypsy”, atat de cunoscuta si apreciata.

Chiar daca uneori glumeste pe seama radacinilor diverse, Shakira este o familista convinsa si nu o data si-a luat mama si tatal in turnee prin intreaga lume. De altfel, se spune ca talentul muzical l-ar mosteni de la mama ei, Nidia, pe care nu multi o stiu avand in vedere ca este extrem de discreta si evita lumina reflectoarelor.

Femeia insa e un adevarat sprijin pentru artista, la fel ca tatal sau, pe care il considera cel mai bun prieten si barbatul care a contat cel mai mult in viata sa, inaintea de aparitia lui Gerard si a micutului Milan. Familie de iubitori de arta, ambii i-au insuflat vedetei dragostea pentru muzica si versuri, care ii este de folos si acum.

Cat despre frumusete, probabil ca vedeta a mostenit mai mult trasaturile mamei, chiar daca acest lucru nu mai e atat de evident acum, cand femeia are o varsta.

blank