mama_13Mariana Sarkany, mama Nicoletei Cengher, cântăreaţa arsă de vie într-un restaurant din Constanţa în 2014, nu ştie nici până la această dată cine este vinovat de tragedia din urmă cu un an. Femeia se descarcă şi aruncă un atât de adevărat: O ţară de doi lei!

“Şi acum tremur. Retrăiesc acel coşmar care parcă nu se mai termină. Vineri (30 octombrie), toată noaptea am fost tare agitată. Când am deschis dimineaţă televizorul, am înlemnit. Doamne, ce tragedie! Nu pot să cred că după ce Nicoleta mea… după ce trei suflete nevinovate au ars de vii într-un local nu s-a schimbat nimic. Fata mea a murit în zadar! A fost nevoie de o jertfă şi mai mare că să se trezească şi autorităţile. E o ţară de doi lei.

Fata mea a ţipat 25 de minute după ajutor. Vedeam acum la televizor imaginile cu victimele din Bucureşti, înregistrările în care urlau de durere…

E cumplit, groaznic, parcă zeci de cuţite mi-au străpuns inima. Vai de părinţii şi apropiaţii victimelor. Eu le pot înţelege durerea. A fost iadul pe pământ acolo. Am sperat că după tragedia de la Constanţa se va schimba ceva, că autorităţile vor fi mai aspre, vor face controale, vor da amenzi usturătoare. N-au învăţat nimic… Din păcate, şi acum alţi părinţi îşi vor îngropa copiii nevinovaţi”, spune printre lacrimi mama Nicoletei.