Showbiz, Stiri

Cu cine vor ramane cei doi copii ai cuplului Bahmu-Prigoana

In aceasta dimineata a avut loc primul termen al procesului de divort dintre Silviu Prigoana si Adriana Bahmuteanu. Zilele trecute, afaceristul spunea ca ii pregateste acesteia lovitura de gratie, insa decizia lui a surpins pe toata lumea.

61619901

Surpriza de zile mari din partea lui Prigoana! Milionarul s-a hotarat sa accepte toate conditiile impuse de Adriana Bahmuteanu si sa accepte desfacerea casatoriei strict din vina lui. Mai mult decat atat, ceea ce mira pe toata lumea, afaceristul a reuntat la cei doi baieti ai sai, in favoarea celei care-i este inca sotie!

Prigoana le-a inaintat deja magistratilor o cerere in acest sens si isi motiveaza decizia prin simplul fapt ca-si doreste ca Maximus si Eduard sa nu mai fie tarati de catre mama lor pe la emisiuni televizate pentru ca asta le face rau si le afecteaza copilaria.

Nimeni nu s-ar fi asteptat, dar se pare ca afaceristul a considerat ca asa este cel mai bine pentru copiii sai si pentru bunul mers al lucrurilor, in familia lor: “Decizia mea a fost determinata in esenta de impactul negativ pe care litigiul dintre noi si mai ales sustinerea acestuia in media de catre fosta mea sotie, il are asupra copiilor, fii mei. Am inteles astfel, pentru a stopa raul continuu produs copiilor mei, sa renunt a mai combate pretinsele probe, false si preconstituite, sau sa invoc probele mele, sau chiar recunoasterile publice facute de reclamanta, cum ca a aplicat corectii fizice copiilor. Stiu sigur ca am doi copii sanatosi, normali cu nevoi si dorinte egale cu ale oricaror copii de varsta lor. Modul in care acestia sunt prezentati si folositi de sotia mea cu scopul de a determina obtinerea unei solutii favorabile in dosarul de divort, ii transforma insa pe acestia in copii problema”, a declarat Prigoana, intr-un comunicat de presa.

Incepand din aceasta dimineata, Silviu Prigoana este obligat sa plateasca si pensie alimentara pentru cei doi baieti, iar aceasta a fost stabilita la suma de 2.700 de lei. Chiar daca i-a fost greu sa renunte la Maximus si la Eduard, afaceristul a facut asta tocmai pentr ca-i iubeste ca pe ochii din cap. “Copiii sunt totul pentru mine si m-am saturat ca Adriana sa se foloseasca de ei si sa spuna ca sunt bolnavi si alte cele. Am renuntat la ei tocmai pentru ca-i iubesc. Sa fie sanatosi asta e important. Am preferat sa ramana cu ea si sa nu ma mai lupt, decat sa mai continue circul asta si intr’adevar sa se imbolnaveasca”, a declarat afaceristul