Showbiz, Stiri

Cu cine se iubeşte „în secret” fratele lui Moga

Iulian Moga şi-a găsit iubirea… printre rochii?!

marius-iulian-moga

Daca Marius Moga nu si-a gasit inca jumatatea, dupa despartirea de Iulia Vantur, nu acelasi lucru se poate spune si despre fratele lui, Iulian. S-ar parea ca acesta traieste o poveste de iubire cu designer-ul Dana Budeanu.

Daca Marius Moga este unul dintre cei mai cunoscuti compozitori din Romania, fratele lui este un regizor renumit, cel sub a carui „bagheta magica” au fost realizate majoritatea videoclipurilor celor mai de succes artisti autohtoni.

marius-moga-iulia-vantur

Marius, supra-numit „micul Mozart”, s-a iubit o buna bucata de vreme cu Iulia Vantur, iar dupa despartirea de ea pare ca nu-si mai gaseste fericirea langa nicio alta femeie.

Pe de alta parte, Iulian Moga se poate declara un barbat implinit atat in plan profesional, cat si in ceea ce priveste viata privata.

iulian-moga-dana-budeanu

Potrivit presei mondene, el ar trai o poveste „secreta” de iubire cu Dana Budeanu, cunoscuta creatoare de moda, cea care de altfel semneaza si styling-ul multora dintre clipurile regizate de Iulian. Probabil că apropierea s-a produs la ultimul videoclip realizat de Iulian, pentru Andra care a reinterpretat două piese ale Mariei Tănase. De la filmări nu a lipsit nici o secundă Dana Budeanu, care a fost realizatoarea ţinutei Andrei.

blank