Loredana
Showbiz

Cu cine s-a iubit Loredana? Un mare actor, un solist celebru, dar și un fotbalist renumit, printre cuceririle artistei

Loredana nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este o artistă completă, iar de-a lungul anilor au existat multe zvonuri cu privire la cuceririle ei amoroase.

Loredana este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. De-a lungul carierei sale de peste 30 de ani, s-a reinventat de multe ori și a cucerit inima publicului cu spectacolele extravagante și pline de energie. Ea va reveni pe micile ecrane în fololiul de antrenor al unui show de talente.

În viața privată a fost însă destul de discretă. Au existat numeroase zvonuri despre bărbații celebri cu care s-a iubit. La 50 de ani, Loredana arată excelent și poate concura cu tinerele din showbizz-ul autohton.

Multe zvonuri

La începutul carierei sale s-a spus că Loredana ar fi avut o relație cu actorul Ion Caramitru, vocea din celebra melodie „Bună seara iubito“. Niciunul nu a confirmat însă zvonurile.

A fost cuplată apoi cu fotbalistul Gabi Balint, cei doi fiind văzuți împreună după participarea artistei la Festivalul Cerbul de Aur. Jucătorul de fotbal a mai fost în centrul unui scandal în 2007, atunci când Cosmin Olătoriu a făcut o afirmația șocantă. „Gabi Balint e un complexat! Eu n-o să fiu complexat pentru că pe mine nu m-a prins nevasta niciodată cu un alt bărbat în pat! Pe cine a antrenat Balint ăsta ca să vorbească el de antrenorat şi să dea lecţii?”, a spus atunci Olătoriu.

Oana Roman, bună prietenă cu artista a alimentat și ea zvonurile despre relațiile cântăreței. Ea a dezvăluit că Loredana s-a iubit la un moment dat și cu unul dintre cameramanii de la Guvern, Cătălin Căţoiu, poreclit şi „Ţeavă“.

Relație recunoscută

O altă relație intens mediatizată, dar recunoscută de interpretă a fost cea cu Marian Ionescu, solistul trupei Direcția 5. Mulți ani Loredana și celebra trupă românească au cântat împreună. Potrivit unor zvonuri, idila s-ar fi încheiat din cauza infidelității bărbatului, potrivit impact.ro.

În cele din urmă, Loredana Groza și-a găsit fericirea alături de Andrei Boncea, bărbatul cu care s-a căsătorit în 1998. Cei doi au împreună o fiică, Elena. Există însă zvonuri că artista și soțul ei ar fi divorțat, dar niciunul nu a făcut vreo declarație oficială pe acest subiect.

Zvonurile privind despărțirea au fost alimentate de faptul că Loredana s-a afișat, anul acesta, de mai multe ori în public alături de Nick Casciaro, elevului său de la X Factor România.