Dani Oțil
Showbiz

Cu cine a plecat Dani Oțil la mare, înainte de nuntă, în timp ce Gabriela Prisăcariu a rămas acasă: „Să ne facem de cap”

Dani Oțil a plecat la mare, cu câteva zile înainte de nuntă, în timp ce viitoarea mireasă, Gabriela Prisăcariu, a rămas acasă cu fiul lor. În 2021, cei doi s-au căsătorit civil, organizând o petrecere restrânsă, alături de prieteni și de familie, urmând ca la finalul săptămânii să facă și nuntă. Dani Oțil a profitat de cele câteva zile rămase și a plecat la mare, „să-și facă de cap”.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani, iar încrederea reciprocă reprezintă baza relației lor. Dani Oțil este cu 12 ani mai mare decât Gabriela Prisăcariu și nu doar că această diferență nu a contat niciodată pentru ei, dar au privit-o ca pe un atu. Având mai multă experiență de viață și, implicit și în dragoste, Dani Oțil a adus un plus de înțelepciune în relația lor, iar gelozia și posesivitatea nu prea își mai au rostul în ceea ce-i privește.

Dani Oțil

Dani Oțil a plecat să se distreze la mare înainte de nuntă

Mai sunt doar câteva zile până la nuntă, iar Dani Oțil a lăsat-o singură acasă pe Gabriela și a plecat la mare cu câțiva prieteni apropiați pentru o ultimă petrecere a burlacilor pe cinste.

Într-un filmuleț postat pe rețelele de socializare, Dani Oțil le arată urmăritorilor lui cu cine a mers să se distreze la mare. Soțul Gabrielei Prisăcariu se afla în camera de hotel împreună cu Florin Ristei, Cuza de la „Noaptea Târziu’ și Radu Bucălae și se bucurau de timpul pe care îl petrec fără partenerele lor de viață.

„Și pentru soțiile care știu că am venit la mare și o să ne facem de cap: 1 ,2, 3 hăndrălăi! FIFA! Nu mai venim acasă!’, a spus Dani Oțil în filmulețul postat pe InstaStory.

Ieri, Gabriela Prisăcariu povestea pe rețelele de socializare că soțul ei a plecat de acasă chiar cu câteva zile înainte de nunta lor. „Spuneți-mi și mie, cum e ca în weekend să ai nunta, iar soțul să fie plecat de vineri până vineri, adică toată săptămâna? Cum vine asta? Și acum oare să-mi fac griji că nu mai vine?!’, a mărturisit Gabriela Prisăcariu pe contul său de Instagram.

Gabriela Prisăcariu are emoții mari înainte de nunta cu Dani Oțil

Gabriela Prisăcariu le-a dezvăluit internauților că este foarte emoționată înainte de nunta cu Dani Oțil. Modelul a mers în urmă cu câteva ore să-și ridice rochia de mireasă pe care o va purta la biserică.

Blondinei nu-i vine să creadă că a ajuns în acest punct și că mai sunt numai câteva zile până când va păși în fața altarului. Gabriela spune că este atât de prinsă cu ultimele pregătiri încât nici nu mai apucă să mănânce.

În ziua cea mare, soția prezentatorului de la „Neatza cu Răzvan și Dani’ va purta o singură ținută. Este convinsă că va plânge în ziua nunții și are foarte mari emoții pentru acest eveniment.

„Nu, cred că o să rămân la una, îmi este foarte dragă rochia aleasă și probabil că o să rămân doar la ea. De când am născut, am devenit extrem de emotivă și da, probabil că voi și plânge. Am emoții, îmi doresc foarte mult să se întâmple lucrul ăsta, să mergem la biserică, consider că este mult mai important decât actul în sine’, spunea recent într-un interviu pentru Antena Stars.

„Alături de Dani Oțil, am devenit femeie’

Citește și  Monica şi Ramona Gabor se întorc în România!

Despre partenerul ei, Gabriela Prisăcariu are numai cuvinte de laudă. Spune că a găsit fericirea lângă Dani Oțil și este bărbatul potrivit pentru ea:

„Suntem tot mai uniți, mai închegați și sunt extrem de fericită și relaxată, îmi place că nu am un stres sau nu ne certăm. Noi tot timpul ne înțelegem și ne completăm unul pe altul. Mă simt iubită și împlinită! Cred că alături de el, am devenit femeie și îmi place persoana care am devenit alături de el.’

În urmă cu câțiva ani a început povestea de dragoste dintre Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu.

„Noi nu avem o regulă sau un secret. Ne cunoaștem foarte bine. Ne-am acordat foarte mult timp la început pentru a ne cunoaște și nu am grăbit lucrurile. Îmi oferă liniște, iar pentru mine, ăsta este cel mai important lucru. Liniștea pe care mi-o dă este neprețuită. Pentru mine, liniștea e cheia și cred că și pentru el. Asta este foarte important, că avem liniște când ne întoarcem acasă.

A fost mai greu la început până ne-am cunoscut, pentru că el a venit cu o anumită experiență. Noi nu ne certăm. Știm foarte bine până unde putem merge, ne cunoaștem foarte bine și atunci nu ne certăm. Ne simțim și știm să comunicăm foarte bine. Dacă mie nu îmi convine ceva, îi spun, dacă lui nu îi convine, îmi spune. Nu ne culcăm supărați’, a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

blank