Showbiz

Cu cine a înlocuit-o beizadeaua Alin Cocoş pe Gina Pistol?

Alin Cocoş a înlocuit-o pe superba Gina Pistol cu o altă bombă sexy. Logic, nu?!

-Raluca Arnautu
Unul dintre cei mai râvniţi burlaci din România, Alin Cocoş (26 de ani), învârte femeile pe degete, căci doar îi permit look-ul şi portofelul.

Printre frumuseţile patriei care i-au trecut prin pat se numără Anna Lesko (34 de ani), Ilinca Vandici (27 de ani), dar şi Marina Dina (27 de ani).

În ultima vreme, Alin revenise la Gina Pistol (30 de ani), dar, cum ciorba reîncălzită nu mai e la fel gustoasă, bărbatul a pus ochii pe fotomodelul Raluca Arnăutu (25 de ani). Cel puţin la vârstă, cei doi se potrivesc din start mult mai bine

Alin Cocoş a fost surprins în primăvară alături de Gina Pistol, care a ţinut morţiş să reaprindă flacăra iubirii dintre ei, după ce a fost părăsită de fotbalistul Mihai Răduţ.

Prin luna aprilie se zvonea cum că Alin i-ar fi dăruit fostului “Iepuraş” Playboy un valoros inel de logodnă, la Paris, chiar de ziua de naştere a Ginei, însă povestea s-a dovedit a fi mai degrabă o strategie de-a frumoasei blonde pentru a-şi îndepărta rivalele.

Din păcate pentru ea, a greşit socotelile, căci Alin a început, de la o vreme, să aibă ochi pentru o altă femeie “beton”, nimeni alta decât Raluca Arnăutu, fotomodel de profesie.

“Alin Cocoş nu mai este singur şi unii prieteni spun că sunt toate şansele ca până la finalul anului să îşi întemeieze o familie cu una dintre cele mai frumoase manechine din România, Raluca Arnăutu, în ciuda faptului că fata are un palmares de invidiat, în materie de bărbaţi”, a dat din casă o prietenă a beizadelei.

Alin nu se grăbeşte însă să-şi facă publică noua achiziţie sentimentală, motiv pentru care Raluca tună şi fulgeră: “Alin nu vrea să se ştie că are o iubită oficială, în schimb Raluca ar vrea exact invers. Fata li s-ar fi plâns de acest lucru prietenelor, ea dorind să devină cât mai repede Doamna Cocoş”, spune un apropiat de-al proaspătului cuplu.

Frumoasa femeie a fost râvnită, de-a lungul vremii, de mai mulţi bărbaţi cu nume de rezonanţă în showbiz. Ea a bifat o relaţie de patru ani cu Alex Erbaşu, iar anul trecut, când drumurile lor s-au separat, Raluca s-a cuplat cu Dani, fiul antrenorului Cosmin Olăroiu.

În urmă cu cinci ani, aceasta s-a iubit timp de câteva luni şi cu fostul fotbalist Tudor Chiacu, unul dintre nepoţii lui Gigi Becali.

Acum a venit rândul lui Alin Cocoş, iar experienţa lor în materie de parteneri ar putea fi chiar una benefică dacă ştiu să o gestioneze.