Ramona Olaru
Showbiz

Cu ce probleme s-a confruntat Ramona Olaru în relațiile cu foștii iubiți: „O făceau din gelozie”

Ramona Olaru își va sărbători ziua de naștere pe 7 iulie. Asistenta TV din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani este singură, și pentru prima oară, după mult timp, își va aniversa ziua de naștere în compania prietenilor, fără un partener de viață. Recent, Ramona Olaru a dezvăluti cu ce probleme s-a confruntat în relațiile cu foștii iubiți.

Ramona Olaru își va sărbători ziua de naștere pe 7 iulie. Asistenta TV din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani este singură, și pentru prima oară, după mult timp, își va aniversa ziua de naștere în compania prietenilor, fără un partener de viață. Recent, Ramona Olaru a dezvăluti cu ce probleme s-a confruntat în relațiile cu foștii iubiți.

Ramona Olaru

Ramona Olaru va împlini 34 de ani pe 7 iulie și va petrece în compania prietenelor ei. Vedeta de la Antena 1 se poate declara o femeie împlinită pe plan profesional, dar pe plan amoros, Ramona Olaru prea a avut noroc. Asistenta Tv s-a despărțit de Cătălin Cazacu, după un an de relație.

Ramona Olaru a trecut printr-un divorț care a pus capăt unei căsnicii de 3 ani și a avut câteva relații eșuate. Vedeta a dezvăluit că stilul ei vestimentar mai îndrăzneț, a stârnit gelozii din partea foștilor iubiți. Asistenta Tv recunoaște că foștii parteneri îi recomandau să să fie mai îmbrăcată.

Cu ce probleme s-a confruntat Ramona Olaru în relațiile cu foștii iubiți

Ramona Olaru este asistentă TV în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de mai mulți ani și a devenit un personaj îndrăgit de telespectatori. Vedeta va împlini 34 de ani peste câteva zile și își va sărbători ziua de naștere pe Coasta de Azur, în compania prietenelor sale. Deși este curtată de mulți bărbați, Ramona Olaru nu se grăbește să mai intre într-o relație și așteaptă să găsească persoana potrivită. Recent, frumoasa blondină a dezvăluit cu ce problemă s-a confruntat în relațiile cu foștii iubiți. Vedeta TV susține că foștii parteneri erau geloși pe stilui ei vestimentar îndrăzneț.

„Au mai fost câțiva care mă puneau să pun mai multe haine pe mine sau care mă rugau să nu mă mai machiez. Că eu sunt frumoasă naturală, așa îmi spuneau. Dar erau momente în care chiar era necesar un machiaj. Mergeai la o nuntă și insista:nu te mai machia, că tu arăți foarte bine naturală! Într-adevăr eu sunt foarte frumoasă naturală. Dar, hai să nu exagerăm că o făcea din gelozie, știm asta!”, a declarat Ramona, potrivit playtech.

Ramona Olaru: „Voi ce face ce vreau și mă dezbrac cât vreau”

Ramona Olaru a fost întotdeauna o persoană asumată și întotdeauna a fost deschisă cu detaliile privind viața sa personală. Asistenta tv are un trup de invidiat și își etalează silueta perfectă purtând ținute provocatoare.

Deși acest lucru pare să-i fi deranjat pe foștii ei iubiți, Ramona  subliniează faptul că întotdeauna va face ce vrea, fără să asculte de părerile celor din jur. „Nu am luat niciodată în considerare, în continuare voi face ce vreau, mă îmbrac cum îmi place și mă dezbrac cum îmi place, cât vreau.”, a mai spus asistenta tv.

Ramona Olaru își dorește un copil

Ramona își dorește să găsească o persoană potrivit pentru ea. În viitorul apropiat, asistenta TV preferă să nu se implice într-o relație, si consideră că în momentul de față are tot ce își dorește. Cu toate astea, vedeta tv susține că un copil ar împlini-o sufletește și își dorește o fetiță.

„Nu știu dacă pot să-mi mai doresc ceva neapărat sau material. Pentru că viața mea este foarte frumoasă în acest moment, am tot ce mi doresc, mă simt foarte bine. Poate copilul acela vrea să vină, eu mai manifestez și de ziua mea și să vină când o veni el. Sunt sigură că vine.”, a mai spus asistenta tv.

Sursa foto: Facebook

blank