Showbiz

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Simona Gherghe? „Chinuitoare, cu dureri”. Prezentatoarea a intrat așa în live!

Chiar înainte de a intrat în platoul Mireasa, Simona Gherghe a dezvăluit pe rețelele sociale că nu se simte prea bine. Prezentatoarea TV a depășit, însă, problemele pentru a fi alături de telespectatori și de noii concurenți.

Cu ce probleme de sănătate se confruntă Simona Gherghe. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV pe rețelele sociale

Cu doar o oră înainte de a începe emisia live de astăzi, Simona Gherghe le-a mărturisit urmăritorilor ei că nu se simte prea bine. Prin intermediul unui Instastory, gazda show-ului matrimonial, aceasta a explicat că de două zile are o criză de stomac ce se manifestă prin dureri destul de mari.

Aceasta a mai spus că din aceasta cauză nici nu prea a reușit să se odihnească, însă o are alături și pe mama ei, care i-a sărit în ajutor. Ca orice mamă grijulie, aceasta i-a pregătit vedetei un fel de mâncare a trimis-o cu gândul direct în copilărie.

„Am o criză de stomac, de vreo două zile. Chinuitoare, cu dureri, fără somn. Mi-a făcut mama bucățile astea de cartofi copți pe plită, cu sare. Direct în copilărie m-a aruncat gustul ăsta! Uitasem ce buni sunt…”, a scris prezentatoarea TV alături de o imagine cu meniul ei de astăzi.

blank

Simona Gherghe a reușit, totuși, să treacă peste aceste impedimente și moderat emisiunea, ca de obicei. La doar câteva clipe după ce a dezvăluit că nu se simte foarte bine, ea a postat o imagine din culisele show-ului.

Vedeta a putut să depășească problemele de sănătate cu care se confruntă pentru a fi alături de telespectatori și de noii concurenți ai sezonului 9 Mireasa.

blank