Showbiz, Stiri

Cu cât va fi plătit Connect-R pentru emisiunea „România dansează”!

Cântăreţul a bătut palma pe o sumă mult mai mare decât avea Bendeac

Connect R1

Dupa ce si-a negociat la sange noul contract la show-ul “Romania danseaza”, Connect-R poate da bairam! El va incasa o suma uriasa de la Antena 1, cu 5.000 de euro peste fostul jurat, Mihai Bendeac.

Connect-R este extrem de apreciat in trustul Intact. Cantaretul a facut o impresie buna la “Next Star”, motiv pentru sefii postului sa ii propuna un nou contract, atat pentru sezonul urmator al show-ului, cat si pentru un alt proiect.

connect R

Surse din preajma artistului sustin ca acesta ar fi fost extrem de incantat de atentia conducatorilor de la Antena, dar, cu toate acestea, cand a mers sa semneze contractul, a negociat la sange. “ Connect-R este oficial noul jurat de la “Romania danseaza”, l-a inlocuit pe Mihai Bendeac si a inregistrat deja cateva emisiuni, iar interventiile lui sunt pe placul tuturor. Lumea este multumita de prestatia sa, iar Relu este bucuros ca va castiga bani buni de la emisiune. Din cate stiu eu, va lua in jur de 35.000 de euro pe sezon, cu 5000 de euro mai mult decat avea predecesorul lui in acest show”, a dezvăluit în presa mondenă un apropiat al cântăreţului.

blank