CSM București a reușit un meci senzațional în Norvegia și a câștigat cu 25-23 meciul cu Vipers, în cea de-a treia partidă din grupa principală I a Ligii Campionilor. Cristina Neagu a fost încă o dată fenomenală și a marcat 14 goluri pentru bucureștence. Neagu a fost aleasă MVP-ul partidei.

Antrenorul Adrian Vasile a declarat după meci că nu a avut niciun moment senzația că va pierde partida. „O să fie o pauză bine venită acum, dar pe cât de greu e un astfel de meci, pe atât de mare e bucuria la final”, a fost prima reacție a antrenorului de la CSM București.

A fost al doilea meci consecutiv în Liga Campionilor în care cea mai bună handbalistă a lumii a înscris 14 goluri. În urma acestui rezultat, „tigroaicele” au urcat pe locul 4 în Grupa 1 și au luat o opțiune importantă pentru calificarea în sferturile de finală. În ultimele trei etape, formația lui Adrian Vasile va avea două jocuri în „Polivalentă”, cu Ferencvaros și Vipers Kristiansand.
Adrian Vasile: „Nu am avut niciun moment senzația că o să pierdem”.

„Aş putea părea subiectiv, dar niciun moment nu am avut senzaţia că o să pierdem acest meci. Toată atitudinea lor a fost una pozitivă, şi au arătat extrem de mult caracter, împotriva unei echipe foarte disciplinate, cu un sistem foarte bine pus la punct. Aleargă tot meciul şi ne-au forţat să aruncăm de la 9 metri. Vorbim despre o echipă foarte bună, dar astăzi am obţinut o victorie de caracter.”, a spus tehnicianul CSM-ului.

În etapa viitoare, echipa pregătită de Adi Vasile va juca pe teren propriu în fața formației Ferencvaros, la 21 februarie. Tigroaicele nu au amintiri plăcute din meciul tur. Unguroaicele s-au impus categoric în primul meci din grupele principale ale Ligii Campionilor. A fost 33-23 pentru Ferencvaros.