Actualitate, Stiri

Cruzime fara margini in Targu-Jiu! Uite ce fac posesorii unor caini de lupta in propriile curti!

Doi barbati din Targu-Jiu au organizat un spectacol de-a dreptul scandalos intre cainii de lupta. Show-ul a fost caracterizat de o cruzime fara margini si a avut loc chiar in curtea unuia dintre posesorii cainilor. Mandri de fapta lor, acestia au postat filmarea pe facebook.

lupta

Cainii au fost inconjurati de barbatii entuziasmati, au fost intaratati de proprietarii lor si au primit incurajari si recompense de fiecare data cand isi atacau oponentul. Lupta a fost una pana la moarte si nu s-a dat dovada de mila sau compasiune.

Evenimentul socant a fost savurat atat de cei prezenti cat si de cei care nu au fost de fata, prin intermediul facebook-ului. Totusi, alegerea barbatilor de a posta filmuletul s-a dovedit a nu fi una dintre cele mai inspirate. Filmarea a atras atentia politiei, iar cei doi au ajuns la audieri. “Urmeaza ca, in functie de verificari, sa se stabileasca incadrarea juridica a faptei”, a declarat Romina Dochian, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

Deoarece luptele intre caini sunt interzise prin lege, barbatii risca acum  pedeapsa cu inchisoarea, iar perioada variaza intre 6 luni si 3 ani.