Monden, Stiri

Cruduta, sexi si deloc rea. De la dansatoare in club, la vedeta tv

Cruduta, sexi si deloc rea. De la dansatoare in club, la vedeta tv

Daniela CruduFrumoasa Daniela Crudu, in varsta de 23 de ani, cunoscuta in toata tara si-a inceput cariera de jos. Bruneta a inceput sa lucreze la numai 16 ani, dansand prin cluburi din toata capitala, a prins experienta in domeniu si a devenit in scurt timp cea mai dorita animatoare din Bucuresti. Intre timp a plecat la Liban pentru a strange si mai multi bani cu unicul scop de a-si pune silicoane, convingandu-si tatal ca e timpul sa-si imbunatateasca aspectul fizic, de care are atata nevoie in domeniul in care lucra.

Dar norocul Crudutei a aparut cand printul Andrei Ratiu, a fost vrajit de frumusetea ei in timp ce dansa intr-un club din Liban si i-a dat oportunitatea sa intre la scoala de modelling “Prince d’Armeny”.

Aici si-a schimbat look-ul, a trecut de la brunet, la blond, facand barbatii sa ravneasca. Calea catre succes a fost deschisa cand a castigat titlul de “Cel mai sexy fotomodel din Romania”, iar prezentariile de moda la diferiti designeri si photoshooting-urile pentru revistele barbatesti au inceput sa curga.

Un alt pas important pe care l-a facut Daniela Crudu,de acum vedeta, a fost cand a ales sa faca parte din emisiunea “Razvan si Dani”, fiind aleasa de public, pozand foarte bine in postura de naiva.

Daca pana acum totul pare in regula cu viata vedetei, cam asa si este, Cruduta are o deosebita pasiune pentru a fi in centrul atentiei si sa se dea in spectacol in orice imprejurare. Toata Romania stie ca este foarte naiva, motiv pentru care e catalogata ca si “prostuta”, dar la ea deja limitele sunt intrecute. A pus inimile multor barbati pe jar, dar aceasta a ramas cu Bogdan Defta, un bogat om de afaceri, cu 17 ani mai mare decat ea.

Maria Marinescu

blank