Monden, Stiri

Cruduta parasita pentru un streaptease

Cruduta parasita pentru un streaptease

blankAsistenta tv de la un “Un show pacatos”, Daniela Crudu a fost provocata, in direct, de catre 60.000 de like-uri sa faca streaptease.Vedeta s-a supus, dar i-a adus nefericirea. Iubitul a parasit-o in direct.

 

Job-ul din televiziune si pretul celebritatii poate fi uneori prea scump. Asta a trait pe pielea ei Daniela Crudu, care a dansat lasciv la bara pentru fanii din toata tara. Provocarea s-a tinut pe baza unui numar de lik-uri stranse pe facebook pentru Cruduta in ipotaza de dansatoare de streaptease. Bruneta sexi s-a supus audientei si sefului Capatos si s-a unduit sexi la o bara de metal din mijlocul platoului de filmare. Iubitul Crudutei, Mihai Costea nu a apreciat dansul consoartei si a anuntat-o chiar in miezul actiunii ca o paraseste.

 

El nu intelege showbiz-ul… eu nu inteleg fotbalul

 

“Mi-a spus Mihai sa va transmit ca de acum sunt singura caci nu a fost de acord cu stripteasul. Nu e gluma si nici nu ne mai impacam. A zis ca el nu suporta sa ma vada dansand asa”. Eu inca il iubesc, dar nu am ce sa fac. El nu intelege showbiz-ul, asa cum nici eu nu inţeleg fotbalul. Imi pare rau ca plang. Nu ma asteptam sa se termine asa”, a spus Daniela Crudu, cu lacrimi in ochi, luata prin surprindere de episodul pacatos prin care a fost nevoita sa treaca. Pe de alta parte, nu exista o dovada sigura ca Mihai chiar ar fi parasit-o pe Cruduta, sau ca totul a fost o cacialma pentru a se strange cele 5000 de lik-uri ce lipseau pana la 60.000, like-uri ce nu au fost date pentru dansul Crudutei la bara.

 

blank