Showbiz

„CRUDUTA” IUBESTE!

„Mă bucur că am acceptat să fiu parte din acest show și că am avut curajul să mă arunc în aventura asta. Am plecat la drum cu cele mai mari așteptări, dar și înarmată cu toată puterea mea de seducție. Am avut inima deschisă, am vrut să mă îndrăgostesc, mi-am pus sufletul pe tavă în acest show, am fost foarte naturală și am făcut tot ceea ce am simțit. Să găsesc omul potrivit pentru mine a fost scopul meu. Telespectatorii vor vedea o Daniela Crudu pe care nu o cunosc. Nu am avut niciodată ocazia să arăt la televizor sentimentele mele, emoțiile mele sau genul de bărbat care îmi place. Sunt sigură că îi voi suprinde”, declara Daniela Crudu, gazda show-ului TV Burlaciţa.

crudu_1

Numai că Daniela a luat prea în serios emisiunea şi s-a îndrăgostit. Este o mică problemă. Băiatul a părăsit deja concursul.

Alesul Cruduţei este Ciprian Azoiţei, un angajat al Antenei 1, membru PNL, fost angajat al Prima TV şi fost concurent al emisiunii de mare succes la începutul anilor 2000, Big Brother. El a fost şi unul dintre cei 19 concurenţi ai show-ului Burlăciţa din acest sezon, show pe care l-a părăsit, spre disperarea Danielei, din prima seară.

blank