Showbiz, Stiri

Cronica Cârcotaşilor anunţă un invitat “cu totul special” în emisiunea de mâine

Revine Şerban Huidu la emisiunea de la Prima Tv?

serban-huidu

Se pare ca Serban Huidu are de gand sa se intoarca la pupitrul Cronicii Carcotasilor. Cel putin asa cred fanii emisiunii dupa ce s-a anuntat ca in editia de maine seara va aparea un invitat „cu totul special”.

Admiratorii sunt fermi şi siguri că este vorba despre Serban Huidu, cel ce se va intoarce la Cronica Carcotasilor. S-a lansat chiar un sondaj online cu intrebarea „Ghici cine vine la Cronica”, multi fiind siguri ca ar fi vorba de veteranul carcotas.

Serban Huidu este in prezent producatorul emisiunii si s-a retras de la pupitrul de prezentare in urma seriei nefericite de accidente si intamplari tragice care l-a lovit in ultimii trei ani.

huidu

La sfarsitul lui 2010, Huidu a fost la un pas de moarte dupa ce s-a accidentat grav la schi. A fost internat de urgenta in Austria si s-a retras apoi din lumina reflectoarelor trecand printr-o lunga perioada de recuperare. In toamna lui 2011, masina pe care o conducea pe Valea Prahovei s-a izbit pe contrasens de un Logan, provocand moartea a trei oameni.

A urmat un proces lung si o perioada in care a fost blamat de multa lume pentru fapta lui. De Cronica Carcotasilor se leaga alte intamplari nefericite ce i-au facut pe multi sa creada ca la mijloc este vorba de un blestem generat de mistourile facute de-a lungul timpului la adresa colegilor din showbiz: colegul Carcotasilor Toni Tecuceanu si regizorul Eduardo Vasquez au murit, iar in familia lui Huidu au avut loc mai multe intamplari neplacute, tatal lui fiind implicat intr-o altercatie violenta iar mama lui pierzand lupta cu cancerul.