croaziera
Life

Croaziera de trei ani: 148 de țări, 380 de destinații, șapte continente!

Ați visat vreodată să lăsați totul baltă și să plecați în lume? Sună bine, nu? Ocolul Pământului în 80 de zile devine istorie, în timp ce o companie se pregătește să dea startul la croaziera de trei ani în jurul lumii.

Începând cu 1 noiembrie 2023, vasul de croaziera de trei ani va pleca din Istanbul, urmând să oprească în 380 de porturi, din 148 de țări, de pe șapte continente. Este programat ca vasul de croazieră să revină în Istanbul la 1 noiembrie 2026.

Descrierea croazierei

Tariful all-inclusive pentru escapada de trei ani începe de la 43.860 USD de persoană pe an, în cabină dublă. Mesele și menajul săptămânal sunt toate incluse, în timp ce excursiile la țărm, serviciile spa și alte servicii premium sunt taxate suplimentar. Vizitele medicale de bază sunt, de asemenea, acoperite, în timp ce îngrijirea stomatologică, procedurile medicale și rețetele sunt oferite la un cost suplimentar.

Traseul Croazierei

Nava va parcurge peste 130.000 de mile în trei ani, cuprinzând obiective emblematice de la statuia lui Hristos Mântuitorul din Rio de Janeiro și Taj Mahal din India, până la Chichen Itza din Mexic, piramidele din Giza, Egipt, Machu Picchu, Peru și Marele Zid Chinezesc.

Printre momentele importante se numără Crăciunul 2023 în Brazilia și Anul Nou 2024 în Argentina. Nava va face o buclă în jurul Americii de Sud, călătorind aproape de Antarctica, apoi în jurul Caraibelor și cuprinzând ambele coaste ale Americii Centrale, apoi va urca spre coasta de vest a Americii de Nord, traversând spre Hawaii.

Opririle din Asia includ Japonia (12 opriri), Coreea de Sud (inclusiv insula Jeju) și China. De asemenea, sunt incluse majoritatea destinațiilor clasice din Asia de Sud-Est, de la Bali, Da Nang în Vietnam și coasta cambodgiană până la Bangkok, Singapore și Kuala Lumpur.

Va face o călătorie spre Australia, Noua Zeelandă și prin Pacificul de Sud, itinerariul cuprinzând și călătorie în jurul Indiei și Sri Lanka, apoi Maldive și Seychelles înainte de a călători spre Africa, ajungând în Zanzibar și apoi coborând spre Cape Town și pe coasta de vest a Africii, apoi spre Sf. Elena, Insulele Canare și Madeira. Inevitabil, vasul va călători în jurul Mediteranei și Europa de Nord.

Vasul de croazieră MV Lara

Vasul de croazieră MV Lara va fi gazda pentru aproximativ 1250 de pasageri, care vor fi cazați în 629 de cabine. Se presupune că vasul va fi încărcat la 80% din capacitate pentru confort sporit și pentru a putea lua la bord marfa necesară croazierei.

Între opririle din porturi, viața la bord va fi antrenantă și dinamică. Nava dispune de piscine, săli de sport, spa, săli de spectacole, săli de cinema, cazinouri și săli de jocuri cu pacanele, baruri, cafenele și restaurante. Pasagerii pot degusta preparate din bucătăria internațională, dar și mese specifice în restaurantele a la carte. Activitățile zilnice vor include lecții de dans, sesiuni de karaoke, yoga și multe altele menite să-i țină în formă pe pasageri.

În timp ce croaziera este, în esență, o vacanță de trei ani, compania oferă posibilitatea pasagerilor de a rămâne conectați la viața cotidiană de pe uscat. Aceștia vor avea acces gratuit la internet de mare viteză și pot folosi facilitățile centrului de business. Va exista un spațiu de birouri disponibil spre închiriere de cei ce doresc să lucreze.

Concluzii

Sună interesant? Pentru cei ce vor opta să meargă în această

Citește și  Gabriela Firea, veste spectaculoasă pentru 16.000 de elevi bucureşteni: O săptămână GRATUIT la mare

croazieră, probabil va fi experiența vieții lor. Vor putea vedea 2/3 din țările lumii, vor ajunge în peste 380 de destinații și vor vizita sute de obiective turistice. Ce vă puteți dori mai mult de la o călătorie în jurul lumii?

blank