Featured, Politic

Cristoiu: Salvarea PSD ar fi să nu intre Dăncilă în turul II

Analistul Ion Cristoiu a declarat că singura salvare a PSD ar fi neintrarea Vioricăi Dăncilă în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

“O spun şi vă va şoca. Asta e singura salvare a PSD, să nu intre Dăncilîă în turul II. Pentru că PSD are nevoie în perioada următoare, pentru a supravieţui şi a ajunge cu bine la următoarele alegeri adevărate, locale şi parlamentare, de o coborâre până în abis. Şi din el să se trezească. Dacă va fi o victorie şi intră în turul II, PSD nu se trezeşte din starea în care este. Pe de o parte, PSD ar avea posibilitatea să se trezească la nivel de partid, şi mă refer la o analiză, nu la schimbarea unui şef.

În acelaşi timp, ar fi bine pentru democraţia românească, pentru că o confruntare între Barna şi Iohannis ne-ar da posibilitatea timp de 2 săptămâni să aflăm adevărul despre Iohannis. Dacă intră Viorica Dăncilă în turul II, nu contează ce spune ea despre Iohannis, că nu o ascultă nimeni. Dacă vine Barna, tot ce spune el va fi ascultat, va începe să tragă în Iohannis”, a spus Ion Cristoiu la Antena 3.