Actualitate

Cristoiu catalogheaza un ziar important: „Publicaţie sub acoperire a SRI”

După desele si interminabilele discuţii despre colaborarea unor jurnalişti cu serviciile de informaţii, o întreagă publicaţie este acuzată că lucrează pentru  SRI. Jurnalistul Ion Cristoiu afirmă că ziarul „România liberă” este una dintre publicaţiile sub acoperire ale SRI.ion-cristoiu
 
Acuzaţia vine după ce „România liberă” a sesizat Inspecţia judiciară cu privire la judecătoarea Risantea Găgescu, magistratul care a achitat-o pe Mariana Rarinca.
„Operațiunea Pedepsirea Risantei Găgescu s-a declanșat deja. La solicitarea României libere, ziar care a fost, este și va fi una dintre publicațiile sub acoperire ale SRI, Inspecția judiciară a CSM s-a sesizat în cazul Risantea Găgescu. Spre deosebire de alte publicații sub acoperire ale SRI, care s-au năpustit asupra judecătoarei, prin Ordin pe unitate, România liberă are și un motiv aparte s-o satisfacă pe Livia Stanciu. Recent, într-o ședință secretă, ÎCCJ i-a dat voie lui Dan Adamescu, patronul pe hîrtie al ziarului, să plece în străinătate”, scrie Ion Cristoiu pe blog.
blank
blank