Cristina Spătar
Showbiz

Cristina Spătar, cadou de două milioane de euro de la soț. Vicențiu Mocanu nu se uită la bani când vine vorba de partenera lui

Cristina Spătar a fost răsfățată de soțul ei, Vicențiu Mocanu, de ziua ei de naștere. Acesta a scos din buzunar sume uriașe de bani pentru a îi aduce artistei zâmbetul pe buze.

Cristina Spătar a împlinit pe 17 iunie 51 de ani, iar soțul ei, Vicențiu Mocanu, s-a asigurat ca artistei să nu îi lipsească nimic. Vedeta a sărbătorit într-un hotel de lux din Bulgaria și a primit de la partenerul său un tort și un buchet uriaș de flori.

Soțul Cristinei Spătar i-a cumpărat și un bloc. Clădirea are 15 apartamente, cu o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, a cărei valoare a fost estimată la peste două milioane de euro. Blocul se află în Crevedia, în județul Dâmbovița.

„Sunt în cea mai frumoasă perioadă a vieții mele, copiii sunt mari, toate visele încep să mi se împlinească, pregătesc un album RNB – pop urban, am semnat pentru 12 piese, lucrez la un proiect de folclor cu orchestra Lăutarii. Le promit fanilor mei, în curând, multe surprize, de la muzică ușoară la populară”, a declarat artista pentru Click.

Cristina Spătar

Cristina Spătar, mai fericită ca niciodată

Vedeta a mai spus că este mai fericită ca niciodată și că soțul său o răsfață cu fiecare ocazie. Cristina Spătar a declarat că deja a început pregătirile pentru cununia religioasă.

„Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac, mă iubește și ne pregătim de nuntă! Nu am avut timp să mergem prea departe de ziua mea, am venit până în Bulgaria, cu copiii. Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum!”, a mai spus Cristina.

Și a continuat: „De ziua mea, soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de două milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție”.

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu s-au căsătorit civil pe 10 decembrie 2022.

blank