Showbiz, Stiri

Cristina Spatar a depasit o depresie chinuitoare

Cantareata Cristina Spatar a suferit o depresie cumplita, auzea voci si plangea mult

 

Cristina SpatarFosta regina R&B, Cristina Spatar a povestit cum venirea ei in Bucuresti, din Onesti, a fost una destul de grea. A suferit mult timp de pe urma faptului ca si-a pierdut mama de la o varsta frageda, motiv pentru care a intrat si in depresie,

Depresia a fost una cumplita pentru Cristina Spatar, spunand ca auzea des voci, plangea mult si dupa nastere nu a lasat pe nimeni sa se apropie de copil. A vrut sa ajunga dupa mama ei la un moment dat, dar cu ajutorul partenerului ei de viata a reusit sa depaseasca acele momente cumplite si a ales sa traiasca multi de ani de acum incolo ca sa isi creasca copiii.

“Am trecut printr-o depresie. Plangeam foarte mult, auzeam voci, nu lasam pe nimeni sa ii atinga pe copii, nici pe soacra mea. Apoi a trecut. Important e sa comunici cu partenerul tau. Mama mea nu mai e de multi ani si ma gandeam la ea. Inainte sa am familie, imi doream sa mor, sa ajung la mama mea. Acum vreau sa traiesc 90 de ani, ca sa am grija de copiii mei. Suntem unul dintre cuplurile cele mai norocoase. Avem 6 ani de casnicie si nu ne certam niciodata. Am ramas fara mama la o varsta frageda, a fost greu sa razbat in Bucuresti, am venit de la Onesti. Acum sunt fericita, ca il am pe sotul meu alaturi, este sprijinul meu.”, a spus Cristina Spatar pentru Happy Hour. .