Showbiz, Stiri

Cristina Deleanu şi Eugen Cristea nu s-au plictisit de… dragoste

Actorii români se iubesc la fel de mult după 30 de ani de mariaj!

Deleanu 1

Sunt împreună de 30 de ani. Sunt admirați și poate chiar indiviați pentru un mariaj atât de lung. Cântăreața Olga Bălan a scris un mesaj extrem de emoționant la adresa lor.

Deleanu Cristea

Cristina Deleanu (73 ani) și Eugen Cristea (61 ani) alcătuiesc un cuplu frumos în viață și pe scenă. Deși între cei doi actori atât de îndrăgiți există o diferență de vârstă de 11 ani, aceștia se iubesc foarte mult, iar relația lor este una de dragoste și prietenie. Impresionată de povestea de viață a celor doi actori, cântăreața Olga Bălan, care i-a întâlnit recent la un eveniment, a scris pe internet un mesaj emoționant la adresa celor doi actori minunați.

Olga

„Dragi prieteni în această fotografie sunt alături de doi artiști minunați, Cristina Deleanu și Eugen Cristea, doi parteneri pe scenă, dar și în viață!”, scrie Olga Bălan pe Facebook, în dreptul unei fotografii în care se află alături de cei doi actori. Cântăreața se arată revoltată că artiști precum cei doi nu sunt promovați suficient.

„Avem în această țară artiști adevărați, iar noi construim monștri fără talent în loc să învățăm din experiența acestor artiști! Am rămas plăcut impresionată de dragostea, care îi unește după 30 de ani. Știm foarte bine că în lumea artistică căsătoria rezistă puțin! Este superb să vezi cât de mult se iubesc! Vă doresc o duminică plăcută și multă dragoste!”, a mai comentat Olga Bălan.

 

blank