Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit la începutul acestui an, după o relație de 9 ani. Vestea că cei doi actori au luat-o pe drumuri diferite i-a întristat pe fani, care le-au fost aproape încă de la începutul relației. O veste grea a fost și pentru familiile lor. Iată în ce relații a rămas în prezent tânăra actriță cu familia fostului iubit.

Cum se înțelege Cristina Ciobănașu cu sora lui Vlad Gherman

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Tineri, mereu cu zâmbetul pe buze și plini de viață, cei doi actori au reușit să le atragă simpatia fanilor încă de la început.

De altfel, cei doi au reușit să lege o relație extrem de puternică și de frumoasă și cu familiile lor, iar părinții lui Vlad Gherman ajunseseră să o considere pe Cristina Ciobănașu ca pe propriul lor copil.

Și familia Cristinei Cionbănașu i-a fost mereu alături fostului ei iubit, mai ales că mama sa adoptivă, Ruxandra Ion, continuă să-i fie șefă lui Vlad Gherman.

Cu toate astea, deși cei doi s-au despărțit, amândoi au reușit să rămână în relații bune cu familia celuilalt. Ba chiar un exemplu în acest sens l-a arătat Cristina Ciobănașu, care s-a afișat în compania fostei cumnate.

Puțini sunt cei care știu, dar Vlad Gherman are o soră cu trei ani mai mare decât el. Alexandra Gherman este o femeie extrem de frumoasă și de talentată, care, de altfel, este și mama unei fetițe superbe.

În timpul relației pe care fratele ei a avut-o cu Cristina Ciobănașu, cele două s-au înțeles cum nu se putea mai bine, lucru ce nu s-a schimbat nici în prezent.

Cristina Ciobănașu continuă să aibă o relație frumoasă cu sora fostului iubit, iar acum s-au și întâlnit. Ba chiar Cristina Ciobănașu a fost cea care a făcut imaginile publice.

Tânăra actriță s-a filmat în timp ce se juca cu nepoata lui Vlad Gherman. Acestea s-au simțit excelent, așa cum ne putem da seama din imaginile postate în mediul online, iar întâlnirea le-a fost mai mult decât benefică.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit. 

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au luat pe toată lumea prin surprindere la începutul lunii februarie, atunci când au anunțat că au decis să pună punct relației pe care o aveau de nouă ani.

Vestea i-a șocat pe toți cei care i-au cunoscut, mai ales că toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul următor în relație și nicidecum să se ajungă la o despărțire.

Cu toate astea, Vlad Gherman a precizat că fosta iubită, Cristina Ciobănașu, care recent a fost plecată în vacanță, rămâne specială în viața sa și o va iubi toată viața.

”Chiar ne-am dorit să funcţioneze, pentru că ştiam ce avem lângă noi. De multe ori am renunțat la dorințele noastre doar ca să funcționeze relația (nu e un lucru sănătos, dar am încercat). Am făcut sacrificii, compromisuri în egală măsură. Cristina este în continuare pentru mine cea mai specială persoană. O fire sensibilă, un om blând și altruist, o persoană puternică și curajoasă. Nu cred că voi înceta vreodată să o iubesc – indiferent de tipul de iubire pe care i-o port”, a declarat Vlad Gherman, potrivit Viva.

Citeste si...
De unde vin... clătitele?!