Khabib Nurmagomedov (33 de ani), fostul campion din UFC, i-a vizitat pe jucătorii lui Manchester United după meciul cu Everton, din Premier League, scor 1-1

Cristiano Ronaldo, față în față cu Khabib Nurmagomedov: “Chiar s-a jucat cu focul!”
Sportivul din Daghestan, retras la finalul anului trecut, este cunoscut și pentru relația foarte bună pe care o are cu Cristiano Ronaldo, starul lui Manchester United, iar cei doi nu au ezitat să arate din nou acest lucru.

Khabib a postat o serie de imagini pe rețelele sociale alături de Cristiano Ronaldo, când cei doi imită o luptă. “Portughezul a evitat o accidentare gravă de-a lungul carierei, dar în weekend chiar s-a jucat cu focul!”, a fost gluma făcută de publicația franceză RMC Sport.

“E cel mai bun din lume! Continuă așa, campionule. Inspiri milioane de oameni din întreaga lume”, a spus Khabib despre Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

În timpul vizitei sale de la Manchester, fostul campion din UFC s-a întâlnit cu alte persoane importante din istoria clubului, precum Sir Alex Ferguson, Patrice Evra sau cu actualul jucător al echipei, Paul Pogba.

Khabib știe de ce a plecat Ronaldo de la Juventus
Mutarea lui Cristiano Ronaldo de la Juventus la Manchester United a fost una dintre surprizele ultimei perioade de transferuri.

Vestea a luat prin surprindere numeroși fani ai fotbalului, în condițiile în care Juventus, cel puțin la nivel declarativ, era convinsă că Ronaldo își va duce la bun sfârșit contractul scadent în vara anului 2022.

Khabib Nurmagomedov, fostul luptător din UFC, care este un apropiat al lui Cristiano Ronaldo, spune că nu a fost deloc surprins de alegerea portughezului, mai ales că avusese deja o discuție cu fotbalistul în acest sens.

“N-aș vrea să dezvălui discuția privată avută cu el, dar mi-a spus că era plictisit în Italia și și-ar fi dorit să meargă în Anglia”, a spus Khabib Nurmagomedov, într-un interviu.