Cristiano Ronaldo
Sport

Cristiano Ronaldo a făcut un gest frumos la remiza albă cu Irlanda

Cristiano Ronaldo nu a putut mări zestrea sa de 115 goluri pentru naționala Portugaliei, dar a fost protagonistul unui gest frumos la remiza albă cu Irlanda din preliminariile CM 2022.

O fetiță și-a văzut visul împlinit după ce a pătruns pe arena din Dublin și a primit tricoul idolului ei.

Addison Whelan, în vârstă de 11 ani, este cea care a ajuns pe prima pagină a ziarelor după ce s-a îmbrățișat cu Cristiano Ronaldo – ea a primit însă și o amendă de aproape 3 mii de euro.

Cum a primit fetița de 11 ani tricoul lui Cristiano Ronaldo

”Am fost amendată, dar nu e o problemă, o va plăti tata! Am sărit gardul, eram în rândul al doilea. Am reușit să trec și apoi am fugit spre teren, urmărită de stewarzi. Apoi, am văzut alți doi care veneau dintr-o parte, dar am continuat să alerg.

Și am început să țip, să strig numele lui Cristiano Ronaldo. Iar el era cu spatele la mine, s-a întors și le-a zis să mă lase în pace.

Eu tot îi strigam numele, el s-a apropiat. Eram deja panicată, plângeam și și i-am spus: “Poți să-mi dai tricoul? Te rog, te rog. Sunt o mare fană a ta!” Iar tata a fost șocat să vadă ce se petrece”, a povestit fetița de 11 ani.

Cristiano Ronaldo a reușit să o liniștească pe fetița care joacă și ea fotbal, iar Addison Whelan s-a întors la locul ei din tribună, mândră să arate tuturor tricoul primit.

Starul lui Manchester United a mai fost acostat pe teren, dar de un adversar. Cristiano Ronaldo a fost strâns de gât de irlandezul Shane Duffy.