Cristiano Ronaldo este pe cale să devină protagonistul acestei perioade de mercato.

Despărțirea sa de Juventus pare iminentă și o mulțime de cluburi sunt interesate de serviciile lui CR 7.

Cristiano Ronaldo i-a anunțat pe oficialii lui Juventus că intenționează să plece
Potrivit jurnaliștilor de la Il Messaggero, atacantul care a început pregătirile pentru Campionatul European alături de selecționata Portugaliei i-ar fi informat pe cei din conducerea lui Juventus că intenționează să părăsească formația, la trei ani după ce a sosit la ”Bătrâna Doamnă”.

Contractul său la Juventus va expira abia în vara anului următor, dar zvonurile cu privire la plecarea sa nu au încetat să curgă.

Mai întâi, faptul că cvintuplul câștigător al Balonului de Aur și-a mutat, în toiul nopții, mașinile de lux din Torino, cu o firmă de transport înregistrată în Lisabona, a alimentat îndoiala cu privire la continuitatea sa la Juventus.

Apoi, a urmat mesajul enigmatic postat de CR7 pe rețelele de socializare în care a făcut bilanțul șederii sale la Juve și a fost interpretat ca un bilet de adio de suporterii ”Bătrânei Doamne”.

Astfel, Cristiano Ronaldo ar putea căuta ultima sa aventură de proporții la 36 de ani, la cluburi deloc străine pentru atacantul portughez. În ultima perioadă s-a vorbit tot mai mult despre o revenire a lui CR7 la Manchester United, dar și la Sporting Lisabona.

Dacă zvonurile se vor confirma, Ronaldo își va lua rămas bun de la ”Bătrâna Doamnă” după trei sezoane în care a reușit să marcheze 101 goluri și a contribuit decisiv de 22 de ori.

Ronaldo a investit într-un apartament din Lisabona
Cristiano Ronaldo (36 de ani), atacantul care a ajuns la cota 100 de goluri la Juventus în doar 3 sezoane, și care nu duce lipsă de oferte, a decis, alături de jumătatea sa, Georgina Rodriguez, să facă o investiție majoră într-un apartament de lux din Lisabona. Investiția se ridică la 7,3 milioane de euro.

Potrivit jurnaliștilor de la Correio de Manha, CR7 ar fi achiziționat unul dintre cele 14 apartamente extra-luxoase ale frumosului complex de 20 de etaje, situat într-o zonă rezidențială din capitala portugheză. Complexul se află într-o zonă superbă, pe Rua Castilho, în fața parcului Eduardo VII.

Georgina și Ronaldo s-au implicat total în această acțiune. Cei doi au apelat la cinci specialiști în decorațiuni interioare, tocmai pentru ca acest super-apatament să fie unul pe placul lor.

Spre exemplu, a fost adus un pat special, astfel încât a fost nevoie de utilizarea unei macarale pentru ca acesta să fie introdus în apartament. Tavanele înalte și ferestrele mari dau un aer special luxosului apartament, extrem de bine luminat din punct de vedere natural. Și totul nu se oprește aici. Baia, extrem de mare, dotată cu o cadă cu hidromasaj, oferă o vedere spectaculoasă a Lisabonei, dar punctul de atracție al imobilului este dat de terasa ce este completată cu o piscină.

De asemenea, locuința mai este dotată cu o sală de sport, una de jocuri, un cinematograf, o bibliotecă, un birou, precum și o cameră pentri fiecare dintre micii moștenitori, susțin cei de la tuttosport.com.

Așadar, o super-investiție într-un vast apartament de lux, la finisarea căruia Georgina și Cristiano au fost foarte atenți. De aceea, lumea se întreabă dacă nu cumva fotbalistul își pregătește revenirea în țara natală.