Featured, Showbiz

Cristian Ţopescu, vegheat de copii şi de soţie la spital

Pericolul nu a trecut pentru Cristian Ţopescu. Fostul comentator sportiv a fost adus de urgenţă la spitalul Elias marţi la prânz şi va mai rămâne o perioadă internat. Omul de televiziune a fost supravegheat de medicii de la Terapie Intensivă, secţie unde va mai fi ţinut cel puţin până vineri (11 mai).

Toate rugăciunile celor din familia lui Cristian Ţopescu au fost îndreptate către fostul comentator sportiv. În vârstă de 81 de ani, celebrul om de televiziune a fost internat după o criză severă de diabet, iar medicii i-au administrat medicamente care din fericire dă roade. În continuare însă, Cristian Țopescu va rămâne sub supraveghere medicală la Terapie Intensivă, unde i se reglează glicemia, ce atinsese valori alarmante, şi i se tratează problemele de sănătate mai vechi, care au contribuit şi ele la degradarea pacientului.

“Cristian Ţopescu se simte mai bine de la o zi la alta. Putem spune că față de ziua în care a fost adus, acum este într-o stare acceptabilă, cu o evoluție ușor favorabilă. Este înconjurat de copii şi de soție, care se asigură că nu-i lipsește nimic, va rămâne la Terapie Intensivă cel puțin încă o zi până ne asigurăm că totul este în regulă”, a declarat pentru Click! dr. Silvius Negoiţă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias.

Cristian Ţopescu este tată a trei copii Cristina (57 de ani), Cristi (42 de ani) si Sebastian Ţopescu (20 de ani). Fostul comentator este căsătorit cu Christel Ungar (52 de ani).