Sport, Stiri

Cristian Săpunaru şi-a dat în judecată fosta echipă

Fundaşul Cristian Săpunaru a dat în judecată formaţia spaniolă Elche, pentru a obţine plata restanţelor salariale în valoare de 1,5 milioane de euro
sapunaru-465x390

Transferat în vara anului 2013 la Elche, fotbalistul român a părăsit în această toamnă de gruparea din Primera Division din cauza salariului prea mare şi este liber de contract. În momentul în care s-a despărţit de Elche, jucătorul în vârstă de 30 de ani le-a certut oficialilor clubului să i se plătească toţi banii până la încheierea contractului, iar în momentul de faţă ambele tabere îşi caută rezolvarea în instanţă.

Totuşi, cei de la Elche arată cu degetul spre Săpunaru, amintind de o declaraţie a fostului rapidist în care spunea că “a venit la Elche doar pentru a se bucura de soare şi de plajă, a venit în vacanţă”.

Find liber de contract, Săpunaru se pregăteşte cu Rapid, dar refuză să parafeze un contract cu trupa de lângă Podul Grant, până nu îşi lămureşte situaţia financiară.

“E complicat deocamdată să semnez cu Rapid, sunt multe chestii la mijloc, care mă privesc personal. Mai am de rezolvat ceva şi la Elche. Eu sunt liber de contract, dar sunt câteva lucruri care împiedică semnarea contractului cu Rapid”, a declarat Cristi Săpunaru.