Piedone
Actualitate

Cristian Piedone, ironie către Nicușor Dan: De câte ori îți văd câte o laudativă de campanie, îmi provoci MILĂ!

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a devenit ironic la adresa lui Nicusor Dan. Într-o postare pe Facebook, plină de subtext, acesta lansează ironii care pun în lumină critici acide la adresa lui Nicusor Dan și a administrației sale.

Nicule, de câte ori îți văd câte o laudativă de campanie, îmi provoci milă!

Cristian Popescu Piedone, mi te imaginez implorându-l pe fotograf să-ți pună mâneci la tricou, din photoshop, să pari și tu om în tablou, a scris Piedone pe Facebook.

Piedone

Critica lui Piedone merge chiar și mai departe, sugerând că primarul a „sforăi în bocanci, trei ani și jumătate” și nu a realizat ceva semnificativ.

Dacă ai sforăit în bocanci, trei ani și jumătate, ce realizări edilitare să ai, Nicusoare?! Cu ce trofee personale vrei să te pozezi, dacă abia acum ai descoperit cum arată arcul?

Bagi capul în pozele altora, pacălitorule?!

Te pozezi cu trofeele Gabrielei Firea, pe care o tot bodogănești de mama focului!

Nu conștientizezi că în oraș chiar sunt destui oameni care cunosc adevarul curat?

Te lauzi că ai adus autobuze și tramvaie noi în oraș? Ia mergi prin birourile primăriei și întreabă așa:

– Este adevărat că Gabriela Firea a contractat 550 de autobuze și 100 de tramvaie? Sunt sigur că ți se va răspunde scurt:

– DA!

Știi cum faci? Unul comandă și plătește, altul așteaptă curierul și se pozează cu marfa, a menționat Piedone.
În final, Cristian Popescu Piedone promite să-l pedepsească pe Nicușor Dan pentru „mojiciile electorale livrate fără nicio jenă bucureștenilor”.

Ca să te pedepsesc pentru mojiciile electorale livrate fără nicio jenă bucureștenilor, o să te stresez frecvent cu adevarul pur pe care-l omiți!

Ai sărit de la “combinări” la “combinații”! Adică, minți, a mai scris Piedone pe Facebook.

blank