Comunicate de presa

Cristian Ioniţă, Publyo: „Chat GPT ajută mediul de afaceri dacă este folosit corect”

Sursa Foto: Bursa.ro

Multe întreprinderi se deschid și se închid rapid deoarece nu au un plan de afaceri solid. Chat GPT poate sprijini considerabil mediul de afaceri dacă este utilizat adecvat, dar nu trebuie exagerat, altfel companiile își pierd angajații, a declarat Cristian Ioniţă, Digital Media Planner/Buyer, la Publyo.

Cristian Ioniţă a menționat că în platforma lor, Chat GPT este utilizat în două direcții. În primul rând, pentru generarea de conținut mai rapid, putând crea un articol de 1.500 de cuvinte în doar două minute, ceea ce era imposibil cu un copywriter. În al doilea rând, pentru elaborarea planurilor media în mai puțin de două minute, spre deosebire de perioada pre-Chat GPT, când crearea unui plan media pentru un client dura o zi întreagă. Cu toate acestea, Cristian Ioniţă subliniază importanța de a nu neglija angajații și de a nu-i concedia doar pentru a aduce tehnologie și a genera profituri mai mari.

El consideră că multe afaceri eșuează rapid deoarece nu au un plan de afaceri bine structurat, aspect esențial și pentru accesarea fondurilor europene. A lucrat pe proiecte finanțate din fonduri europene și a observat că mulți antreprenori doresc să obțină bani imediat și să se îmbogățească rapid. Din nefericire, lucrurile nu funcționează așa. În orice afacere, este necesar un plan de afaceri bine definit înainte de a obține finanțare. Media are un rol important în informarea antreprenorilor în acest domeniu, a conchis Cristian Ioniţă.

blank