Showbiz, Stiri

Cristian Hrubaru şi-a tăiat PLETELE, după 20 de ani.

Cristian Hrubaru şi-a uimit fanii chiar de ziua lui. Celebrul rocker a decis să facă o schimbare radicală de look şi s-a tuns scurt, după mai bine de 20 de ani în care a avut părul lung.

hrubaru-tuns_01_ba2309adc3

Cristian Hrubaru, rockerul pe care mulţi îl ştiu de la Cronica Cârcotaşilor, a reuşit să stârnească mare vâlvă pe reţelele de socializare, după ce a postat imagini în care pare de nerecunoscut.

Hrubaru a decis să-şi schimbe look-ul cu doar câteva zile înainte de ziua de naştere, iar rezultatul i-a uimit pe fanii care se obişnuiseră să-l vadă de ani de zile cu părul lung.

Cristian Hrubaru, rockerul de la “Cronica Cârcotașilor” şi director de programe la Rock FM, a ajuns să lucreze la radio din dragoste pentru soția sa, care activa deja în domeniu și care l-a determinat și pe el să vrea să transmită mesaje și muzică pe calea undelor.

“Pasiunea pentru prietena mea, actualmente soție, m-a facut să descopăr că s-ar putea să am ceva în comun cu această meserie. Ea lucra la radio, iar eu o așteptam în fiecare seară în fața instituției. Din dorința de a sta cât mai mult în preajma ei, m-am angajat la respectivul radio, pe post de fonotechist, iar în câteva luni am devenit ceea ce se numește astăzi DJ. Și acum, după 18 ani de radio, mă mai întreabă mama când mă apuc de ceva serios”, povestea Hrubaru.