Showbiz, Stiri

Cristi Marin o recucereste pe Mariana Moculescu cu bani si excursii

Cristi Marin incearca sa ii “cumpere” iubirea Marianei Moculescu cu un castig la pariuri sportive

5 (1)

Fostul iubit al Marianei Moculescu, Cristi Marin, incearca sa redevina actualul al acesteia. Cristi Marin a reusit sa castige in jur de  152 de milioane de lei vechi din participarea la pariurile sportive.

 

Mariana_Moculescu

Cum acesta stie ca Mariana Moculescu are probleme financiare si multe restante la apartamentul ei din Capitala, acesta se ofera sa o ajute cu plata a o parte din datorii, invitand-o si la el acasa pana isi rezolva probleme.

Acesta pare un plan foarte bun de a se impaca cu Mariana Moculescu, “cumparandu-i” dragostea cu banii pe care i-a castigat.

5

“Salariul meu de 152 de milioane din castigul de la pariuri de ieri. Moculeasca nu va ajunge pe drumuri, in caz de pierderea casei prin sentinta judecatorilor, care se pare ca este definitiva si irevocabila. Usa mea ii este deschisa oricand la orice ora din zi si din noapte. De ziua ei, care este acum pe 8 august, ii voi face un cadou o excursie unde isi doreste ea. […] Am ajutat-o pe Mariana Moculescu sa nu-si piarda casa, lumea m-a judecat gresit si ea a spus ca nu ma va ierta niciodata.”, a spus fostul iubit al Marianei Moculescu, Cristi Marin.