Showbiz

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, ar fi vrut să se sinucidă

Şoc în lumea mondenă?! Încă o „vedetă” a vrut să îşi ia viaţa

5-1

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, ar fi încercat să se sinucidă! Şi totuşi cine e Cristi Marin în afara faptului că este sau a fost sau va fi, din nou, iubitul Marianei Moculescu?! De ce se cutremură lumea aşa-zisă mondenă?!

De câteva zile, apropiaţii acestuia nu au mai reuşit să dea de el. De fapt, ultimul semn de la el a fost o postare tulburătoare pe o reţea de socializare: „Dragostea noastra parea un vis frumos, dar asta a si fost: doar un vis! Deseori zambetul celui care sufera e mai dureros decat lacrimile celor ce plang! Dragostea este ca razboiul. Totul este permis; este usor de inceput, dar greu de dus la bun sfarsit si mai ales, imposibil de uitat”. Ok, nimic perculos până aici!

Iar în noaptea de joi spre vineri, fratele lui Cristi Marin, Adrian, a dat informaţia-bombă: fostul iubit al Marianei Moculescu a vrut să se omoare!

 

„Am inteles ca fratele meu Cristi Marin a avut o tentativa de suicid. Daca stie cineva mai multe detalii, il rog sa ma anunte. Mi s-a spus ca se afla la reanimare”, este mesajul lui. A trecut aproape o zide la apel şi nimic…

După despărţirea de Mariana Moculescu, Cristi Marin părea să-şi fi refăcut viaţa alături de o tânără de 23 de ani, însă apropiaţii spun că el încă mai tânjea la fosta iubită.

 

blank