Showbiz, Stiri

Cristi Brancu: „Teo l-a iubit ca o proastă pe fostul soţ!”

Constantin Iosef a fost pentru scurt timp soţul vedetei de televiziune Teo Trandafir, dar după o scurtă perioadă de timp au decis să pună punct mariajului care nu a durat nici măcar un an.

teo trandafirFostul rugbist s-a mutat din casa lui Teo şi spunea că s-ar întoarce în Franţa. Însă, s-a răzgândit. Nu a suferit prea mult după căsnicia ratată, dar nici nu s-a călugărit. Zilele trecute a fost fotografiat în hârjonidu-se şi sărutând o altă femeie.

Jurnalistul Cristi Brancu a comentat fotografiile publicate în presă. „L-a iubit ca o proastă şi el, animalul. S-a însurat cu ea din interes să se facă cunoscut. Ar fi rămas un băiat din gară fără Teo. Pozele astea au apărut doar din cauza faptului că s-a însurat cu ea. E un fel de modă. Bărbați din ăștia, care prin asociere cu anumite doamne celebre, apar la TV și încep să trăiască o viață libertină. Ca și Marcel Toader care, între timp, a dezvoltat povești înfricoșătoare”, a spus Brancu despre efectul celebrei căsătorii cu celebra Teo Trandafir.

blank