Showbiz

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ţinut totul secret, până acum! Când va naște?

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au ţinut totul secret până acum, dar s-a aflat adevărul despre copilul care urmează să fie adus pe lume în curând. Nasrin Ameri, fina celor doi, a rupt tăcerea şi a oferit detalii incendiare despre situaţia actuală a cuplului.

Este însărcinată!

Se pare că Nasrin este însărcinată şi urmează să nască un băieţel, iar vestea a fost primită cu mare entuziasm de către Borcea şi Pelinel. Cei doi i-au oferit un ajutor imens finuţei lor, care nu le-a fost indiferentă. În plus, Nasrin a dezvăluit că îi doreşte pe Borcea şi Pelinel să îi fie şi naşi de botez pentru noul membru al familiei.

(Reporter: O să păstrați nașii de la cununie și la copil?) Da. Sunt prieteni foarte apropiați. De la bun început, chiar înainte să rămân însărcinată, Valentina și Cristi îmi spuneau: “Haide cu bebe! Haide că abia așteptăm să nășim!”. Au fost foarte fericiți. Valentina a știut sexul copilului pentru că am făcut un gender reveal și evident că nașii trebuie să știe tot. Ea și verișorii mei au știut sexul copilului pentru că cineva trebuia să știe, îți dai seama, ca să fie pregătit totul. Deci da, tot ei o să fie nașii, bineînțeles.

Ne respectăm foarte mult, este un respect reciproc și știm foarte bine că atunci când este un lucru important în viața mea sau a ei, tratăm totul cu maximă seriozitate. Nu mi-am făcut niciun fel de grijă sau de problemă că ar putea să zică sau să se dea de gol. Nu mi-am făcut griji nici măcar la cei mici, la verișorii mei. Nu vrei să știi cât de implicați au fost în toată treaba aceasta”, a declarat Nasrin Ameri pentru ego.ro.

Cristi Borcea, 9 copii cu 4 femei

Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au păstrat secretul cu mare grijă şi n-au dezvăluit niciun detaliu despre sexul copilului. Însă, Nasrin a dezvăluit că cei doi au fost primii care au aflat sexul copilului vedetei TV şi că au păstrat secretul cu sfinţenie, ceea ce a fost de mare ajutor pentru ea.

Citește și  Carmen Bruma, despre casatoria cu Mircea Badea

De altfel, Cristi Borcea are o avere estimată la peste 80 de milioane de euro şi deja are 9 copii cu 4 femei diferite. Cu Valentina Pelinel are deja trei copii, Milan şi gemenele Indira şi Rania, în timp ce cu prima sa soţie, Mihaela, are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are încă doi copii, George Alexandru şi Gloria, iar cu Simona Voiculescu are o fetiță, Carolyn.

Însă, cum i-a anunţat Valentina Pelinel pe Cristi Borcea despre vestea că vor deveni din nou părinţi? Conform unor surse din anturajul cuplului, Pelinel i-a spus lui Borcea personal şi au sărbătorit împreună acest moment special. După două divorţuri, Borcea şi Pelinel au reuşit să îşi refacă viaţa alături unul de celălalt şi să creeze o familie frumoasă.

Valentina Pelinel, care a renunţat la cariera de fotomodel pentru a se dedica vieţii de familie, a mai trecut printr-un divorţ cu Cristian Boureanu înainte de a se căsători cu Borcea în 2018. Cuplul are deja trei copii împreună, iar vestea că vor avea unul în plus i-a adus multă bucurie lui Borcea, conform declaraţiilor Pelinel. Astfel, cuplul este mai fericit ca niciodată şi aşteaptă cu mare nerăbdare sosirea micuţului în viaţa lor.

blank