Monden, Stiri

Cristea nu o vrea pe Tania Budi. Fotbalistul plange dupa Dragusanca

Cristea nu o vrea pe Tania Budi. Fotbalistul plange dupa Dragusanca

blankCuplul Bianca Dragusanu si Adrian Cristea s-au despartit de mai bine de doua luni. De atunci printul a picat la picioarele roscatei implorand sa il ierte, ca apoi s-a isi gaseasca consolarea in bratele Taniei Budi. Bianca Dragusanu sustine ca fotbalistul ii intra in miez de noapte in casa, tanjind dupa mangaierile si intelegerea sa.

 

Budi sau Dragusanu? Nici presa si nici insusi pionul principal dintre cele doua dive, Adrian Cristea, nu mai poate raspunde la aceasta intrebare. A fost parasit de Bianca dupa o relatie serioasa si cu planuri de viitor, pe motiv ca nu e fidel si s-a regasit in bratele Taniei Budi, cu care s-a afisat in ultima vreme prin lumea mondena. Cu toate acestea, printul Cristea inca plange dupa Bianca. Frumoasa roscata sustine ca fostul iubit ii invadeaza casa dupa meciuri, doarme cu ea in pat si implora dupa intelegere si iertare. “Ma aduce barbatul asta din viata mea in niste situatii, de imi vine sa fug, sa ma ascund, dar el are cheia de la mine si vine. S-a intamplat sa intre peste mine…ma cauta pe mine, afectiunea mea, dragostea mea, inţelegerea mea. Mi-a spus ca ma roaga sa il accept incet-incet”, a declarat Bianca Dragusanu.

 

Pe de alta parte, Bianca isi cunoaste pozitia ca si femeie, nu se considera rivala cu Tania Budi si recunoaste ca inca il iubeste pe Adrian Cristea.

 

blank