Showbiz, Stiri

Crina Abrudan este în pericol?!

Ştirista a slăbit enorm şi este în depresie!

media_138193810927104500

Sfarsitul unei povesti de iubire poate distruge psihicul unei persoane, Crina Abrudan nefiind deloc straina de aceasta situatie. Parasita de Gabi Popescu, cel care i-a spus “adio” dupa o relatie de cinci ani, prezentatoarea tv a trecut prin cele mai grele momente ale vietii ei, reusind cu greu sa se redreseze. A preferat sa sufere in tacere decat sa-si povesteasca tristetea, iar apropiatii sunt alarmati de cat de mult a slabit.

media_138193809045897700

Crina si Gabi s-au despartit in urma cu doua luni, dupa o relatie de cinci aniMereu discreta cu detaliile despre viata ei personala, Crina Abrudan nu a dat niciodata din casa vreun detaliu privind relatia cu Gabi Popescu. Tocmai de aceea, vestea ca s-au separat i-a uimit pana si pe apropiatii stiristei, care n-au avut nici un indiciu despre problemele din cuplu ale celor doi. Insa cea mai afectata a fost chiar Crina, prezentatoarea stirilor sportive cazand intr-o depresie adanca, din care cu greu a reusit sa isi revina.

Imediat dupa separare, universul blondei s-a prabusit, avand o serie de reactii care i-au bagat in sperieti pe apropiatii ei: “Crina a lipsit de la serviciu, si-a inchis telefonul, contul de Facebook si WhatsApp-ul. Nu mai putea nimeni sa dea de ea, era de negasit. Toata lumea s-a speriat. A suferit enorm, abia a reusit sa se mai puna pe picioare, cat de cat”, a povestit o sursa din anturajul stiristei.

media_138193809742163500

Abrudan este genul de persoana care nu vorbeste niciodata despre viata personala sau despre problemele cu care se confrunta, preferand sa se retraga, o perioada, pentru a-si linge singura ranile. Crina si Gabi Popescu au format un cuplu timp de cinci aniMai mult decat atat, la serviciu nu a suflat o vorba despre schimbarile din viata ei personala: “Nu stie nimeni de ce s-a despartit de Gabi. Toata lumea a tras concluzia ca el a pus capat relatiei, dupa cat de mult a suferit ea. Din pacate, suferinta si-a spus cuvantul, iar Crina a slabit foarte mult, in ultima perioada, iar cei din jur s-au ingrijorat foarte rau, in aceasta privinta”, a mai spus aceeasi sursa.

 

blank