Fostul președinte liberal Crin Antonescu îi desființează pe actualii lideri ai PNL despre care spune că nu există ca lideri politici. Discret, Crin îşi face reintrarea, după un con de umbră.

2013_03_07_crin_antonescu_4_rsz_72234800_61185200_43540400_46612300

”Partidele, inclusiv PNL, au demisionat temporar de la datoria lor. Are dreptate Klaus Iohannis când spune că partidele nu au avut curaj să-și asume guvernarea. PNL nu trebuia să facă asta, trebuia să vină cu un nume de premier.
 
PNL nu trebuie să fie supărat, pe față sau pe la colțuri, că s-a optat pentru o altă variantă, pentru că a avut posibilitatea să-și asume guvernarea. PNL e pe nicaieri, nici la putere, nici în opozitie, nici in strada, nu are identitate, nu are conducere. Nu e afront la Alina Gorghiu sau Vasile Blaga.
 

PNL are o criză de conducere, nu are o poziție, un lider, care să fie partener cu președintele. Domnul Cioloș ar fi o variantă, dar nu pot să vorbesc în numele întregului partid. Dar, cred că ceva e mai mult decât nimic. Ei nu există din punct de vedere politic, ca să fii parteneri cu cineva, trebuie să exiști.”, a spus Crin Antonescu la România TV.