Politic, Stiri

Crin Antonescu: Victor Ponta este omul sistemului, un fricos

2013_03_07_crin_antonescu_4_rsz_72234800_61185200_43540400_46612300

Crin Antonescu, fostul preşedinte PNL, a declarat, la JOCURI DE PUTERE, că Victor Ponta este omul “sistemului” și un fricos

Întrebat dacă Victor Ponta este omul “sistemului”, Antonescu a răspuns: “Da. Domnul Ponta este omul sistemului şi înţeleg acum vorba unui confrate de-al dumneavoastră care, atunci când eu mă văicăream de pactul de coabitare, mi-a spus de ce mă mir. Acum văd altfel lucrurile. Omul sistemului înseamnă un om care are mentalitate conform căreia nu contează votul oamenilor, contează decizia unor reţele semi-oculte de putere şi mentalitate că de câte ori se întâmplă ceva ce nu ne e favorabil înseamnă că e o conspiraţie pe care ai noştri nu o controlează”, a declarat Antonescu.

“Oricum, îl cunosc suficient de bine pe domnul Ponta ca să ştiu ce fel de preşedinte ar fi, şi atunci îl susţin pe Iohannis dacă o fi sau pe Predoiu. Domnului Ponta îi e din ce în ce mai frică cu cât are mai multă putere. Domnul Ponta e destul de fricos. I-a fost frică de Dan Diaconescu, la Târgu Jiu, în 2012”, a mai spus Antonescu.

“Voi încerca ca în decembrie această ţară să nu fie condusă de Ponta, Zgonea, Ghiţă”, a mai spus fostul preşedinte PNL.

Crin Antonescu a fost întrebat dacă şi Klaus Iohannis este omul “sistemului”.

“Eu nu dispun de atâta informaţie încât să pot garanta. Dar vă pot face părtaşul încrederii mele depline că nu, pentru că dacă un asemenea om, ajuns la notorietate ar fi aparţinut unui asemenea sistem, acel sistem l-ar fi folosit şi nu ar mai fi trebuit să bat eu la uşa biroului şi să îi propun o aventură frumoasă. Pot să garantez că Iohannis este diferit de Victor Ponta. Merită să încercaţi altceva deâct Ponta”, a mai spus Antonescu.